Moučník HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenMoučník HRK HRK nese svůj název díky snadné přípravě krému v uzavřené nádobě. Jednodušší návod na krém už snad neexistuje. Jakmile do něj přimícháte ještě kousky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 208 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,83 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Moučník HRK HRK nese svůj název díky snadné přípravě krému v uzavřené nádobě. Jednodušší návod na krém už snad neexistuje. Jakmile do něj přimícháte ještě kousky…
Pořádně řízná česneková pomazánka je neodmyslitelnou součástí českých večírků. Pikantní pomazánka byla obzvláště oblíbená za minulého režimu, ale recept právem přežil až…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak k posezení s přáteli? Jistě oceníte inspiraci na jednohubky, při jejichž přípravě můžete naplno popustit uzdu své…
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky našemu receptu ho krok za krokem vykouzlíte i vy. Ovoce můžete obměňovat dle chuti nebo…
Pokud jste milovníky mořských plodů a salátů, určitě vyzkoušejte tento rychlý a tak trochu exotický salát. Nejlepší je dobře vychlazený a podávaný s opečeným toustovým…
Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto…
Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto…
Dokonalý lehký moučník pro horké letní dny. Pláty piškotového těsta potřené svěžím krémem z tvarohu, zakysané smetany a šlehačky. K dokonalosti už jen stačí přidat…
Výborné řezy s ovocem, po kterých nezůstane ani drobeček. To je buchta se zvláštním názvem "hrk", jenž vznikl podle způsobu přípravy krému - ingredience se dají do misky…
Nápadů na dobré ovocné koláče není nikdy dost. Tento chutný koláč s meruňkovým džemem, tvarohovo-máslovou náplní a ovocem je ozvláštněn dvěma druhy želatinových polev,…
Lehké ovocné řezy provoněné vanilkou a s nadýchaným piškotovým korpusem stoprocentně sklidí úspěch nejen u vaší nedělní návštěvy. Příjemná ovocná chuť vám v ústech…
Z mléka, cukru a pudink. prášku si uvaříme krém, přikryjeme potr. fólií a dáme vychladit. Sušenky rozdrtíme, pokapeme mlékem s rumem a přidáme měkké pokrájené máslo a…
Celá vejce s cukrem ušleháme do husté pěny. Po lžicích vešleháme olej. Vařečkou zlehka vmícháme mouku. Těsto rozetřeme do vymazané a hrubou moukou vysypané koláčové…
Tento výtečný dezert je lehký a nadýchaný. Tvoří ho vrstva těsta potřená sněhem a zasypaná mandlovými plátky, bohatá vrstva šlehačky, mandarinky a navrchu opět těsto se…
Nepečené dorty jsou velmi oblíbené u dětí i dospělých. Drobnou nevýhodou je, že je obvykle potřeba čekat do druhého dne, než se všechny složky propojí. Piškotový dort je…
Sladká roláda s jednoduchým třepacím krémem, který voní po mandarinkách a vanilce, bude příjemným moučníkem ke kávě. Pusťte se s chutí do přípravy, není to nijak složité…
Nejprve připravíme drobenku smícháním všech surovin. Mandarinky scedíme a necháme okapat.Na těsto smícháme sypké suroviny. Přidáme jogurt, vejce, máslo a mléko podle…
Nejprve si vymažte formu máslem a její spodní část vysypte krupicovým cukrem. Formu jsem měla o průměru 23 cm.Do mísy nalijte mléko, olej, přidejte vejce a vše společně…
Suroviny na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, upečeme při 180 stupních.Šlehačku, ztužovač, puding dáme do uzavíratelné nádoby, zavřeme a…
Výborné plněné pudinkové košíčky z rychlého a křehkého lineckého těsta. Nahoru šlehačku, ovoce a chutný dezert je během chvilky připraven. Hodí se ke kávě, nebo i na…
Jednoduchý koláč k poobědové kávičce, který je z dostupných surovin, které máme všichni doma. Ovoce lze použít jakékoli podle chuti. Pokud nemáme čerstvé ovoce, můžeme…
Zapomeňte na složité odměřování a šlehání – tahle bublanina je hotová raz dva a díky majonéze překvapí nečekanou vláčností. Skvělá jako rychlý moučník k odpolední kávě…
Korpus: Žloutky ušlehat s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, poté přidat vařící vodu a dál šlehat, až do zhoustnutí. Do žloutkové pěny vmíchat po částech sníh…