Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne.Zasypeme paprikou, osolíme, podlejeme vínom a vývarom,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne.Zasypeme paprikou, osolíme, podlejeme vínom a vývarom,…
Cícer (cizrnu) namočíme na 12 hod do vody.Na troche oleja opražíme racsu, bobkový liust a škoricu.Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme.Potom vložíme na malé…
Na oleji orestujeme na malé kocky nakrájané mäso. Pridáme narezanú papriku a paradajky, ryžu, vetvičky tymiánu, pretlak a nesekaný cesnak. Osolíme, okoreníme, podlejeme…
Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso…
Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme…
1) Rajče odjadřete a rozmixujte s cibulí na kaši. 2) Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. 3) V míse smíchejte…
Maso nakrájíme na plátky, rukou naklepeme. Suroviny na marinádu v míse smícháme dohromady, přidáme nakrájené maso, promícháme, aby bylo pěkně za všech stran obalené,…
Cestoviny uvaríme podľa návodu ( Zalejeme vriacou vodou a po 5 min scedíme). Mäso narežeme na rezance a na horúcom oleji opražíme z každej strany. Potom mäso vyberieme…
Mäso prešpikujeme na polovicu rozrezanými strúčikami cesnaku, potrieme olejom, okoreníme a nakoniec osolíme. Vložíme do pekáča a necháme v chlade aspoň 2 hodiny postáť …
Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, premiešame a vložíme na kocky nakrájané mäso. Krátko orestujeme. Pridáme rascu, prelisovaný cesnak, zázvor a…
Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.Podlejeme…
Masové kuličky v rajčatové jsou už takovou klasikou. V tomto receptu se však inspirujeme orientální kuchyní a na kuličky použijeme maso jehněčí. Do nich navíc dáme mátu…
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K…
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…
Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…
Jehněčí maso je lehce stravitelné, je vhodné i při dietách. Vůně mladé jehněčiny je příjemná, proto nepotřebuje marinádu ani výrazné ochucování. Pokud si jej chcete…
Jehněčí roláda plněná žampionovou nádivkou s cibulí a anglickou slaninou je lahodný pokrm, který se hodí pro všechny slavnostní příležitosti. Měkké a šťavnané maso je…
Méně častým druhem masa v kuchyni je jehněčí maso, které se vyznačuje především svojí specifickou vůní. Dobře okořeněné jehněčí karbanátky vás překvapí svojí chutí. Je…
Lahodné kapustové závitky plněné mletým jehněčím masem a fetou, jsou doplněné výbornou rajčatovou omáčkou. Šťavnaté maso je dobře okořeněné a s omáčkou skvěle ladí. K…
Mäso nakrájame na kocky, vložíme do pekáčika a zakryjeme cibuľou nakrájanou nadrobno. Osolíme a okoreníme. Zakryjeme na kocky narezanými zemiakmi, štvrťkami paradajok…
Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a…
Olej rozohrejeme v hrnci a asi 2 min na ňom opražíme korenie I. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a krátko opražíme. Vložíme na kocky narezané mäso a prudko opečieme…
Zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Mäso nakrájame na kocky. Na rozpálený olej dáme mäso a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme zemiaky, posypeme rascou a…