Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlík albánský

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

30. 4. 2010 12:18

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 896 kJ / 1 648 kcal
Bílkoviny94,31 g
Tuky55,54 g
Vláknina23,19 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 2,78 g
Sůl7,00 g
Sacharidy181,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jirka100

30. 1. 2016 20:55

Recept jsem vyzkoušel. Jehněčí jsem nechal probublávat 20 minut a až pak jsem přidal zeleninu. Místo špenátu jsem použil fazolové lusky. Výsledek výborný a recept určitě ještě použiju.:-p

spagetka

29. 1. 2012 14:55

Júú,mňam. už to mám v troubě :-p:-p:yes::yes:

tejaja

29. 1. 2012 14:37

Kombinácia jahňaciny a balkánskeho syra je úžasná :yes: ;-) Veľmi dobré jedlo, len som nemala listový špenát a mrazený sa mi nezdal kóšer, tak som dala namiesto neho trocha pekingskej kapusty. Jediná pripomienka : druhýkrát dám najprv čiastočne podusiť mäso, až potom pridám zemiaky a zeleninu, boli príliš mäkké. Ale niekto to má takto rád, možno to tak má aj byť. V každom prípade chuť výborná :yes:;-):yes:
Škoda, že recept má tak málo bodov :-/ + 6 Je výborný.

tejaja

3. 1. 2012 10:38

Jahňacinu mám, zvyšok nie je problém, len sa chcem spýtať na ten špenát. Myslí sa listový špenát, ktorý sa neseká alebo môže byť aj mrazený pretlak ?;-)

variel

30. 4. 2010 17:12

Jahněčí nemám, ale někdy to s ním vyzkouším:-) Zatím tam dám třeba kuřecí maso, to bude taky dobré:-):-p

Ivana64

30. 4. 2010 17:06

Ivoši, předpokládám, že maso je nakrájené na kostky. :-?
Občas se dá jehněčí koupit, ale v malých městech prý jen o velikonocích a o vánocích :-//

Drobek

30. 4. 2010 16:09

:-O Hmm, ani nevím proč jsem recept otevřel, albánským jídlům zrovna neholduju, ale tohle se zcela vymyká a určitě to brzy spáchám. Děkuju a bod samozřejmě je na cestě.

Ivana79

30. 4. 2010 12:24

Mňam,to by som rada vyskúšala,len keby som mala to jahňacie:-(Všetky suroviny,čo mám rada:-p,dávam bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: balkánský kotlík jehněčí kotlík kotlíkové recepty albánský salát jehněčí v kotlíku recepty z kotlíku recepty do kotlíku recepty albánské kuchyně albánský chléb albanske jidla recept na kotlík recept na albanske jidla recepty albánský chléb albánský chleba albánské rybí recepty kotlik recept recepty jehněčí kotlík albánská kuchyně balkánský kotlík recept recepty na vaření v kotlíku

Suroviny: maso jehněčí, brambory, cibule, mrkev, celer, kořen petržele, kukuřice, špenát, smetana, sýr balkánský, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Kotlík albánský

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl3L