Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 497 kJ / 2 031 kcal
Bílkoviny225,15 g
Tuky56,61 g
Vláknina28,13 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 853 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy141,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Najlepší je guláš varený vonku na ohni v kotlíku. Ale keď sa to nedá, tak musí byť dobrý aj z hrnca.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, cibule, olej, feferonka, česnek, majoránka, sůl, bobkový list, pepř celý, paprika sušená sladká, protlak rajský, zelí, voda, brambory, rajče, paprika

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VL7o