Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí guláš

Hodnocení receptu je 3,8 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 11. 2020 08:55

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 603 kJ / 2 056 kcal
Bílkoviny226,01 g
Tuky56,83 g
Vláknina40,41 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy145,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Najlepší je guláš varený vonku na ohni v kotlíku. Ale keď sa to nedá, tak musí byť dobrý aj z hrnca.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, cibule, olej, feferonka, česnek, majoránka, sůl, bobkový list, pepř celý, paprika sušená sladká, protlak rajský, zelí, voda, brambory, rajče, paprika

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VL7o