Karbanátky / sekaná s česnekovými výhonky
Recept ještě nebyl hodnocenZ mletého masa, drobně pokrájených česnekových výhonků, česneku, papriky, cibule, vejce, mléka, soli, pepře a strouhanky vymícháme hladkou hmotu, ze které tvoříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z mletého masa, drobně pokrájených česnekových výhonků, česneku, papriky, cibule, vejce, mléka, soli, pepře a strouhanky vymícháme hladkou hmotu, ze které tvoříme…
Masové karbanátky jsou výborné samy o sobě, ale nasekaný medvědí česnek jim dodá skvělé aroma i chuť. Pochutnejte si na nich například s krémovou bramborovou kaší nebo…
Maso nejprve zpracujeme s vodou a vajíčkem, pak přidáme drobně pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a koření a opět dobře prohněteme. Nakonec přidáme nahrubo…
V hlubším rendlíku rozehřejeme olej, vložíme koření, přidáme rajský protlak a orestujeme. Zalijeme rajčatovým pyré, osolíme a přivedeme k varu.Mleté maso ochutíme solí a…
Na oleji lehce do sklovita osmahneme nasekanou cibulku, pak přidáme slaninu nakrájenou na drobné kostičky a vyškvaříme ji. Následně přidáme nasekaný česnek, po chvilce…
Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě…
Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky, česnek nadrobno. Ingredience na masové ruličky smícháme ve větší míse s vytvarujeme 5-6 středně velkých ruliček (asi jako na…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
Maso opečeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí.Nakonec směs osolíme, přikořeníme. Plníme do…
Cuketu oloupeme, posolíme a necháme stát 30 minut. Poté vymačkáme a přidáme k masu.Přidáme ostatní suroviny, dochutíme a vytvarujeme šišky, které zabalíme do alobalu,…
Z mletého masa, soli, 1 vejce, strouhanky a koření si připravím masové těsto, jako na karbántky. Pokrájím si věci na plnění: kousky salámu, kousky špíčku, kousky okurky,…
Mleté maso smísíme s vejcem, solí, oreganem, česnekem, nadrobíme toustový chléb, zalijeme mlékem a pořádně promícháme. Podle nutnosti přidáme strohánku, aby maso drželo…
Na bešamel si uděláme z másla a mouky světlou jíšku, zalijeme mlékem a povaříme do zhoustnutí, přidáme sůl, pepř a mletý muškátový oříšek (podle chuti strávníků) Na…
Všechny suroviny promícháme kromě sýra, naděláme rukama bochánky a smažíme na rozpáleném oleji. Po usmažení vložíme do zapékací misky a posypeme strouhaným sýrem.…
Rohlíky zalijeme mlékem nebo vodou a necháme nabobtnat. 1 cibuli nakrájíme na jemno, anglickou nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme maso s vymačkaným rohlíkem, cibulí,…
zeleninu očistíme, vykrájíme jadřince a rozložíme na plech potřený olivovým olejem. Do mísy natrháme rohlíky zalejeme mlékem a chvíli necháme rozmočit(tolik, aby vznikla…
Postup jako u karbanátků, jen přidáme na jemno nakrájenou hlívu. Tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší…
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a vložíme je do parního hrnce, který zapneme na 35 minut.Nakrájíme cibuli, cuketu a rajčata na kolečka, z mletého masa uděláme…
1. Na pánvi zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme mleté maso, sůl, pepř a koření na pizzu a osmažíme 2. Na připravený toastový chleba dáme pálivou omáčku. Tu si…
Do mletého masa dame sůl a pepř. Nic víc tam nedávejte, jinak to bude chutnat jako karbanátky. Z mletého masa uděláme kuličky a pak je rozplácneme dlaní. Obalujeme v…
Naťové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mleté maso smícháme s 2 PL strouhanky nebo škrobu, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř, vmícháme 1 PL…
Cibuli nakrájíme na jemno, osmažíme na oleji skoro do zlatova, přidáme mleté maso. Až se maso zatáhne, přidáme veškeré koření a dle chuti sůl a pepř. Necháme společně…
Mleté maso připravíme tak, jak jsme zvyklí a uděláme z něho silnější placku.Poklademe sýrem, salámem a žampiony. Smotáme jako roládu.Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Na oleji osmažíme cibuli dozlatova, přidáme maso a podusíme. Přilijeme vývar a koření a zahustíme nebo necháme vyvařit přebytečnou vodu, vložíme špagety a prohřejeme,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Jak na briošku s paštikou podle vítězné restaurace Long story short z Pohlreichova pořadu? Šéfkuchař prozradil recept
Vzpomínky na dětství: Jak uvařit skvělou krupicovou kaši nebo rajskou s knedlíkem?
Janečková, Abbasová a Fassati - tři kmotry potravinové banky slavnostně pokřtily nový konvektomat