Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce

Sekaná je jednoduchým pokrmem z mletého masa. V tomto receptu necháme šišku masa péct v pomalém hrnci. Na základ pod maso použijeme cibuli a chuťově výrazný celer. Zelenina a vypečená šťáva se pak stane, spolu se smetanou, lahodnou omáčkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 305 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 260 min

305 min (45 min příprava + 260 min tepelná úprava)

12. 11. 2023 17:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 639 kJ / 2 543 kcal
Bílkoviny133,59 g
Tuky175,21 g
Vláknina44,27 g
Cholesterol 627 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,36 g
Sacharidy93,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rozmixování, naředění a prohřátí omáčky můžeme také udělat v klasickém hrnci na sporáku. Prohřátí bude rychlejší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2024 21:23

cathleen: Ivuš děkuji za komentář:-KPotěší mě jestli uvaříš a snad Tě výsledek nezklame:-8

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 2. 2024 21:31

Pomalý hrnec používám ráda, jídlo z něj je úžasně chutné :yes: Tohle určitě vyzkouším, Drahuš ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 11. 2023 12:01

houba: Děkuji za pochvalu:-8:-KPokud v obchodě manžel natrefí na h.srdce,tak ho vždy vezme celé.Když dám určitou část vařit,tak zrovna přidávám ještě něco navíc,protože při pozdějším krájení toho hodně skončí v puse:-D

houba houba

20. 11. 2023 22:59

Anna Kocikova: Krasna fotka, srdce hodne chutné maso, dělam ho ke svíčkové take a polívku, vyvar casto a bezne. Tak ti dluzim fotku jeste k te cibulovo celerové! :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 11. 2023 21:49

houba:Velice děkuji za fotku a komentář:-KK sekané máme rádi různé omáčky i tu svíčkovou<3Mě i tato v kombinaci se sekanou chutnala a popravdě řečeno,manžel to moc neřešil.Hlavně,že bylo maso a hodně omáčky:-DSe srdíčkem se bude celerová hezky doplňovat;-)K srdíčku(hovězímu i vepřovému)máme rádi i cibulovou:-Q

houba houba

20. 11. 2023 12:29

Takže asi takhle. Famozni, ALE! Ta sekana mi k tomu vubec nesedla. Omačka vynikajici, trochu pripomina svickovou, coz vubec nevadi. Prisla mi navsteva a nez jsem to stihla vyfotit, sekanou mi snedla (mela jsem dva platky) :-) Mám ale foto bez sekane :-) Muzu ho sem dat, ale urcite zopakuju behem par dnu, protoze bude omacka skvela s hovezim srdcem, které nade všechno miluju. Omacka mi chutna tak, ze ji od vcera chodim ujidat, uz skoro nemam! :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 11. 2023 20:30

houba: Moc děkuji za zprávu :-KBudu se těšit na výsledek:-8Měj se hezky;-)

houba houba

18. 11. 2023 20:03

Tak uz pomalim, jsem na to zvedava! Dochutim az to bude hotove jak zni recept. Celer jsem trochu opekla na masle, potrebovala jsem ho rozmrazit. Zitra dam vedet!

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 11. 2023 15:22

houba: Jsem ráda,že Tě recept zaujal:-8:-KSnad bude jídlo chutnat;-)Vůbec nepodlévám,cibule s celerem pod sekanou pustí dost šťávy:yes:Někdy do hotové omáčky přidávám hořčici(podle toho,jaká je zrovna načatá).Pro"zrakový efekt"je také dobrá hrubozrnná:-)

houba houba

18. 11. 2023 12:41

Prepych rec, mozna hned zitra, ale prosim, nepodlejvas vubec?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, špek, cibule, česnek, vejce, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, strouhanka, celer, cibule, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ER09k