Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pohankové rizoto se slepicí

Pohankové rizoto se slepicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pohanku přelijeme vařícím slepičím vývarem, který podle potřeby ještě trochu můžeme přisolit, do toho prolisujeme 1 stroužek česneku, přivedeme znovu do varu a pak…

Jávanský králík

Jávanský králík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso orestujeme po obou stranách v hlubší pánvi na oleji až zezlátne a dáme stranou. Na tom samém oleji pak osmahneme cibuli, přidáme rajčata. Poté do pánve vrátíme maso…

Hovězí s paprikou

Hovězí s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Smícháme sójovou omáčku, hnědý cukr, kukuřičný škrob, zázvor, česnek a chilli omáčku. Nalijeme na maso, promícháme a odložíme. (Pokud máme čas, můžeme nechat odležet…

Krůtí chilli s kukuřicí

Krůtí chilli s kukuřicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tlakovém hrnci na středním plameni rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a restujeme dosklovita, pak přidáme maso, česnek, chilli papričku a koření a restujeme…

Tefal

55 min

Silvestrovské klobásy

Silvestrovské klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bůček a kýtu nameleme na velké šajbě č. 14 a hovězí s lalokem na šajbě č. 6. Každé pomleté maso přiměřeně nasolíme zvlášť, promícháme a udusáme, nádoby zakryjeme…

pavelk

270 min

Rybí guláš s těstovinami

Rybí guláš s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na…

RubyRom

40 min

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

Marináda na grilování II

Marináda na grilování II

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vytvořit marinádu není tak složité. Stačí vybrat oblíbené koření a bylinky, smíchat v chutném poměru a naložit do ní kvalitní maso. To je dostatečný základ pro chutný…

verulinka7

5 min

Patison s rajčaty

Patison s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…

poslirecept

90 min

Rybí polévka s kurkumou

Rybí polévka s kurkumou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete ozvláštnit rybí vývar? Nebojte se experimentovat! Zkuste třeba variantu s kurkumou. Má významné benefity pro trávení, přidá zajímavou chuť i barvu a umožní vám…

Handour

80 min

Jarní velikonoční nádivka

Jarní velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlý, chutný a sytý jarní oběd můžete vykouzlit jen z pár kvalitních surovin. Kombinací voňavého uzeného masa, žemlí, vajíček a kopřiv nebo jiných zelených bylinek…

Ivana41

65 min

1 11 12 13 14

Naposledy jste si prohlédli