Rebarborový koláč s jemným krémem
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte tipy, jak zpracovat rebarboru? Zkuste upéct tento skvělý koláč s jemným krémem z vanilkového pudinku a tvarohu pokladený kousky rebarbory. Příprava není tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte tipy, jak zpracovat rebarboru? Zkuste upéct tento skvělý koláč s jemným krémem z vanilkového pudinku a tvarohu pokladený kousky rebarbory. Příprava není tak…
Připravte výborný koláč s rebarborou, pečený třeba v litinové pánvi. Na povrch přidejte křupavou vrstvu z třtinového cukru a ovesných vloček. Hotový koláč podávejte s…
Využijte jarní čas k přípravě rebarborového koláče. Zvlášť v době, kdy je rebarbora v té nejlepší formě. Upečení koláče neodkládejte. Využijte první volnou chvilku.…
Jemný koláč s vanilkovou náplní a posypaný rebarborou je lahůdka, kterou lze připravit pouze v době, kdy je použití rebarbory bezpečné. Kombinace sladké náplně a…
Bramboráky s lehce pikantní masovou směsí a paprikami uvařte třeba k víkendovému obědu. Příprava je velmi snadná a směs z vepřového karé se k bramborákům skvěle hodí.…
Lehký, krémový a dokonale jahodový – takový je tento božský koláč. Kombinace nadýchaného korpusu, jemného šlehačkového krému s mascarpone a čerstvých jahod dělá z…
Krásně vláčné muffiny, příjemně vonící po banánech a jahodách, se perfektně hodí jako občerstvení na dětskou oslavu nebo malá svačinka na výlety. Jejich velkým benefitem…
S příchodem jara se těšíme na výbornou a čerstvou sezónní zeleninu, mezi kterou patří i chřest. V této polévce využijeme beze zbytku všechny jeho části. Polévka má…
Rebarbora se sice řadí mezi zeleninu, ale zpravidla ji používáme jako komponent do různých sladkých moučníků. Její chuť je lehce nakyslá, ale stačí ji nechat v cukru a…
Křehké jahodové košíčky z lineckého těsta s jahodovým krémem jsou skvělým drobným sladkým občerstvením pro slavnostnější příležitosti. V době jahodové sezóny s nimi…
Hledáte sladké překvapení na Valentýna? Dortík pro dva je ideální volbou. Spojuje intenzivní chuť hořké čokolády s jemným krémem. Romantická porce akorát pro vás a vaši…
Vepřové srdce má jemnou a měkkou texturu, která se perfektně hodí pro dušené pokrmy. Připravte jej s dušenou mrkví a hráškem a určitě nešlápnete vedle. Podávat můžete s…
Zadělávané dušené kedlubny s máslovou jíškou a uzeným masem jsou rychlovka, která nezklame. Podávejte s vařeným bramborem nebo čerstvým chlebem. Prosté a jednoduché…
Tato krémová polévka má příjemnou chuť medvědího česneku a díky smetaně je opravdu jemná. Na přípravě není nic těžkého a během chvilky máme na stole dobrou polévku,…
Galetky pocházejí z Francie, kde se pečou jako koláče bez formy. Tato verze s jahodami a rebarborou spojuje sladkost léta s jemně nakyslou chutí, zabalenou v krásně…
Galetky pocházejí z Francie, kde se pečou jako koláče bez formy. Tato verze s jahodami a rebarborou spojuje sladkost léta s jemně nakyslou chutí, zabalenou v krásně…
Rychlá, efektní a neodolatelně dobrá – nepečená roláda z kakaových palačinek je skvělým řešením, když chcete připravit něco sladkého bez pečení. Nadýchané palačinky…
Palačinky naslano chutnají dospělým i dětem. Pokud zvolíte jako náplň křehký chřest, můžete vykouzlit skvělý pokrm, po kterém se na talíři jen zapráší. Chuť sezonní…
Moučníky z listového těsta se vyznačují rychlou přípravou a variabilním použitím v kuchyni. Ať již nasladko, nebo naslano - ve výsledku by měly být křupavé a zlaté na…
Maso nakrájíme na plátky a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou.Slaninu nakrájíme na větší kostky a asi 5 minut ji opékáme v kastrolu.…
Voňavé, měkké a lehce hříšné sousto, které spojuje šťavnatá jablka, aromatické koření a dotek alkoholu. Tyto rustikální pečené dobroty připomínají domácí sušenky, ale s…
Šťavnaté broskve, jemné mascarpone a křehké máslové těsto - přesně takový je americký páj. Hodí se ke kávě, na oslavu i jako sladká tečka po obědě. Koláč skvěle voní a…
Šťavnaté broskve, jemné mascarpone a křehké máslové těsto - přesně takový je americký páj. Hodí se ke kávě, na oslavu i jako sladká tečka po obědě. Koláč skvěle voní a…
Chuť křehkého těsta s kyselkavou rebarborou a tvarohovo-pudinkovou náplní jde skvěle dohromady. Využijte krátkou sezónu rebarbory právě k přípravě tohoto netradičního…