Kuřecí v rajčatové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí v rajčatové omáčce je lahodný pokrm, který spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s bohatou a aromatickou rajčatovou omáčkou. Rajčatová omáčka, obohacená o bylinky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí v rajčatové omáčce je lahodný pokrm, který spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s bohatou a aromatickou rajčatovou omáčkou. Rajčatová omáčka, obohacená o bylinky…
Pánev rozpálíme a přilijeme olej. Víříme, aby olej pokryl plochu pánve. Přidáme česnek a na růžičky rozebranou brokolici. Osolíme.Restujeme, aby se olej dostal pokud…
Voňavé pečené kotlety jsou doslova nabité chutí. Kombinace pesta, oříšků, kapar a cibulek dává masu neuvěřitelně bohatou chuť a pokrm můžete směle podávat jako…
Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a…
Tradiční lasagne, ve kterých se střídají dvě omáčky, červená s masem a bešamelová se sýrem, jsou velmi oblíbené. Pokud máte dostatek času, můžete připravit pláty lasagní…
Cibule oloupeme a nakrájíme na malé kousíčky. Do hrnce dáme olivový olej a na něm cibule osmažíme dozlatova.Když se cibule smaží, tak připravíme dýni. Dýní pořádně…
Pizza z nekynutého těsta je superrychlá obdoba populární italské předlohy. Těsto vystačí na dvě tenké pizzy, které obložíme podle své chuti a zásob v chladničce. Do půl…
Milujete česnek, ale syrový vám nedělá dobře? Vyzkoušejte pomazánku z česneku pečeného, česnek ztratí štiplavost, ale zůstane jeho výborná chuť. Časově je příprava…
Vyzkoušejte zlatavé cuketové placičky s vůní česneku a chutí jemného sýru a koření. Potěšte své blízké vynikajícím pokrmem, který může být hlavní chod, příloha, chuťovka…
Kančí nudličky na zelenině si připravte třeba k víkendovému obědu. Připravte k nim třeba staročeskou rýži nebo šťouchané brambory. Na šťavnatém mase s lahodnou omáčkou…
Zeleninový vývar přivedeme k varu a vsypeme do něho polentu. Za stálého míchání vaříme, dokud se z polenty nestane hustá kaše. Vmícháme olej a polentu rozetřeme v tenké…
Do hrnce dáme rozpustit máslo a olivový olej. Oloupeme cibuli, nakrájíme na drobno a restujeme ji (až začne zlátnout).Mezitím připravíme dýni - rozkrojíme, vydlabeme…
Díky možnosti zakoupit čerstvou rybu takřka celý rok, můžeme připravit pstruha vždy, když na něj dostaneme chuť. Křupavá vypečená krustička z hladké mouky a směsi koření…
Smažené skořicové kousky se při přípravě sice koupou v oleji, ale ve finále vůbec nejsou mastné. Churros jsou křehké, voňavé, chutnají skvěle k silné kávě i horké…
Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…
Svěží a zdravá pomazánka z řapíkatého celeru je plná vitamínů a nabije vás energií. Hodí se jako rychlá svačinka třeba před tréninkem, díky základu z tvarohu doplníte…
Gnocchi, špenát, kuřecí maso a smetanová omáčka – kombinace, která nikdy nezklame. Ať už potřebujete rychlý oběd nebo večeři, s tímhle jídlem nikdy nešlápnete vedle.…
Šťavnaté hovězí maso pomalu dušené v červeném víně s cibulí a slaninou – to je boeuf bourguignon, slavný pokrm z francouzské Burgundie. Připravte si tuto voňavou…
Šťavnaté hovězí maso pomalu dušené v červeném víně s cibulí a slaninou – to je boeuf bourguignon, slavný pokrm z francouzské Burgundie. Připravte si tuto voňavou…
Těstoviny na mnoho způsobů patří k oblíbeným obědům. Vyzkoušejte variantu se smetanou, brokolicí a sardelovými řezy, kterou zajímavě dochutí a provoní kurkuma. Před…
Z pečeného česneku můžeme připravit velice snadnou pomazánku, která chutná nejlépe v kombinaci s čerstvou bagetkou. Postačí česnek zabalit do alobalu a upéct v troubě,…
Těstoviny uvaříme dle návodu, necháme okapat. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na olivovém oleji. V kastrolku rozpustíme mražený špenát. V míse smícháme…
1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Čočku zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 20 minut vaříme (voda by měla být téměř všechna vyvařena, čočka kašovité konzistence). Poté odstavíme, přisypeme bulgur,…