Velikonoční nádivka
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct…
Lasagne patří k italským pokrmům, ve kterých se střídají dvě náplně. V tomto receptu je jednou z nich tradiční bešamelová omáčka ochucená muškátovým oříškem a druhou je…
Rebarborová sezona se pomalu blíží a je relativně krátká, takže pokud máte tuto zeleninu lehce nakyslé chuti rádi, je třeba si ji užít plnými doušky. Vyzkoušejte…
Klíčem k opravdu výbornému grilovanému masu je dobře vychucená marináda a dostatečně dlouhá doba marinování. Pikantní Jamaican Jerk kuřecí paličky mají svůj původ na…
Oběd výživný, chutný a rychle hotový, na kterém si pochutnají jak dospělí, tak i děti, to je rybí filé s bramborovým pyré. S tímto receptem klasiku pozvedneme o úroveň…
Receptů na lasagne s masovou směsí nebo špenátem je nepřeberné množství. Pokud vás ale láká změna, nebojte se klasické suroviny nahradit netradičním květákem, mrkví,…
S přicházející jarní sklizní oblíbeného medvědího česneku přichází spousta možností, jak ho využití v kuchyni. Přidejte ho do krémové polévky s kuřecím masem a zeleninou…
Cuketový chlebíček z formy voní po skořici a muškátovém oříšku. Netypickou chuť mu dodá kokosový cukr. Ořechy vypadají efektně na řezu a přidají křupavý element. Navíc…