

Karbanátky LINDSTRÖM
Suroviny 4 porce
- 500 g mletého hovězího masa
- 4 žloutky
- 1 polévková lžíce worchesteru
- 1 cibule (nakrájená nadrobno)
- 2 polévkové lžíce kapary nasekaných nadrobno
- 3 - 4 polévkové lžíce sterilované červené řepy (nasekané nadrobno)
- 1 polévková lžíce hladkolisté petržele (nasekané nadrobno)
- 1 polévková lžíce tymiánu (nasekaného nadrobno)
- smetana ke šlehání k naředění
- sůl
- pepř
- olej
- máslo na pečení
Postup přípravy receptu
Maso smícháme se všemi surovinami, podle chuti dosolíme a dopepříme.
Pokud je směs příliš tuhá, naředíme smetanou.
Tvarujeme karbanátky a opékáme na pánvi na rozehřáté směsi oleje a másla.
Poznámka od kuchařky
Biff Lindström se podává jako součást slavnostního švédského stolu.
Kuchařka Apetit maso
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Karbanátky LINDSTRÖM
-
Upatlal jsem to z pul kila masa, na zkousku usmazil jeden karbanatek. Zbytek jsem odnesl ven zviratkum. Jedna kocicka, raccoon a jedno opposum. Snad si zviratka strejchla. Neni nad klasiku, majoranka, cesnek a rimsky kmin [jen trochu] dela zazraky.
-
Já četla hladkosrsté petržele
-
zajímavé
-
No jó no, slíbila jsem si, že už si z těhle stránek nic nevytisknu, neb se mi to doma množí.. těch papírů v kuchařce.
Ale zase už žhavím tisk.. Tohle vypadá výborně...
-
Hezky jsi to přichystal
-
krásný recept
barva je famósní
-
-
Krasna barva, o chuti nepochybuji..dobrota..
-
Colombo65:
To ta řepa.
-
... karbanátky jako od Čachtické paní
Velmi povedené
-
Dooga:pekné...
-
Jsou chuťově jiné, než jsme zvyklí, ale fakt moc dobré.
-
Budou výborné Vašku
-
Tak tohle se mi hodně líbí!!!
Ta červená řepa do masíčka...hm, mňam
-
Zajímavé
. Karbanátky vypadají dobře
+1