Karbanátky LINDSTRÖM

Mleté maso Doba přípravy: 30 minut 15 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 30 minut 15 názorů

Suroviny 4 porce

500 g mletého hovězího masa
4 žloutky
1 polévková lžíce worchesteru
1 cibule (nakrájená nadrobno)
2 polévkové lžíce kapary nasekaných nadrobno
3 - 4 polévkové lžíce sterilované červené řepy (nasekané nadrobno)
1 polévková lžíce hladkolisté petržele (nasekané nadrobno)
1 polévková lžíce tymiánu (nasekaného nadrobno)
smetana ke šlehání k naředění
sůl
pepř
olej
máslo na pečení

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme se všemi surovinami, podle chuti dosolíme a dopepříme.

  2. Pokud je směs příliš tuhá, naředíme smetanou.

  3. Tvarujeme karbanátky a opékáme na pánvi na rozehřáté směsi oleje a másla.

Poznámka od kuchařky

Biff Lindström se podává jako součást slavnostního švédského stolu.

Kuchařka Apetit maso

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Karbanátky LINDSTRÖM

Tématické fráze: karbanatky lindstrom karbanátek lindstrom karbanátky recepty karbanátky apetit karbenátky lindstrom karbanatky apetit karbanátky karbenatek lindstrem recept na karbanatky karbanátek recept karbanátky recept karbenatek lindström lindstrom karbanátek hovězí karbanátek lindstrom karbanátek linstron karbanátek"lindstrom recepty karbenátky karbanatek apetit karbanátek recept hovězí karbanátky apetite