Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový tian s kozím sýrem

Tian je další francouzská klasika, která se prosazuje i české kuchyni. Tuto barevnou zapečenou zeleninovou směs lze upravit na mnoho způsobů. Lze do něj přidat i různé druhy uzenin či sýra.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava)

2. 3. 2024 08:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie15 163 kJ / 3 624 kcal
Bílkoviny67,02 g
Tuky355,91 g
Vláknina10,68 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy34,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle kuchaře Dalibora Navrátila

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

4. 3. 2024 18:45

houba: Jasně , jde to i s jiným sýrem. Moc děkuji :-K

houba houba

4. 3. 2024 16:00

Tuuuze se mi to líbí!!!
Ovšem, upřesním, každý sýr, kromě kozího je u mě vítán :-) Takže recept si upravím aby byl (pro me) poživatelny! :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: lilek, cuketa, sýr kozí, smetana 33%, máslo, sůl, pepř mletý, ořechy vlašské, česnek, olej olivový, tymián, rajče, petrželka hladkolistá,

TopRecepty.cz

Zeleninový tian s kozím sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNzO2