Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jazýčkové řízečky

Jazýčkové řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jazyky si uvaříme, důkladně oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Do mísy si smícháme žloutky a mléko, přidáme pokrájené jazyky, rozmačkaný česnek, vegetu,prášek do…

Zeleninová krémová polévka

Zeleninová krémová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory, cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostky, zalijeme asi 1,25 l vody, přidáme koření. Po 10 minutách varu vložíme růžičky brokolice a ještě chvíli vaříme.…

Marta

25 min

Sytá Holandská polévka

Sytá Holandská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Brambory si uvaříme zvlášť, nakrájené na kousky ve slané vodě, mleté maso si osmažíme na minimálním množství oleje, hodně ho mícháme, aby se nám rozdělovalo, pak ho dáme…

Bibinka

50 min

Mořský pstruh-Salmo Trutta s rajčaty

Mořský pstruh-Salmo Trutta s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánev si dáme olivový olej-ne moc, na něm orestovat cibuli nakrájenou na hrubé měsíčky k ní přidáme česnek na plátky, až bude orestováno, přidáme rajčata z konzervy,…

Bibinka

45 min

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji orestujeme cibuľku, pridáme prelisovaný cesnak, zemiaky narezané na kocky, mrkvu a petržlen narezané na kolieska a restujeme, kým zelenina nie je osmažená do…

Provensálská rajčata s vejci

Provensálská rajčata s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rajčata podélně rozkrojíme, jsou-li příliš velká, nakrájíme je na 2 cm proužky. Rajčata lehce zasypeme cukrem na řezné straně a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si…

Sárský bramborák

Sárský bramborák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle osmahneme slaninu na škvarečky spolu s cibulí a pórkem nakrájeným na kolečka. Brambory nastrouháme NAHRUBO, přidáme vejce, petrželku (kopřivy), osmahnutou…

Úhoř po italsku

Úhoř po italsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Staženého úhoře naporcujeme na 3cm kousky, osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji. Opečeného úhoře vyjmeme a uložíme v teple. Na oleji po opékání úhoře…

Jiri V.

60 min

Kedlubny s nivou

Kedlubny s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kedlubny pokrájíme na plátky a rozložíme do tukem vymazaného pekáče. Posypeme je rozdrobenou nivou, promíchanou s petrželkou, poklademe plátky másla a ve vyhřáté troubě…

Kuřecí plátky s fazolkami

Kuřecí plátky s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky a na rozehřátém oleji je ze všech stran opečeme, pak okořeníme mletým kmínem a koriandrem, zalijeme horkým vývarem, osolíme,…

Maďarská hrášková polévka

Maďarská hrášková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozohriatom oleji opečieme krátko hrášok, pridáme múku, mletú červenú papriku a opäť krátko pražíme. Zalejeme vodou, pridáme za stáleho miešania bujón, mleté čierne…

Kapr zapečený s rajčaty

Kapr zapečený s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Porce ryb povaříme, vykostíme, osolíme a opepříme. Do máslem vymazaného pekáčku nebo ohnivzdorné misky dáme na plátky nakrájená rajčata, na to porce ryb a navrch rajčata…

1 80 81 82 83 84 144