Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kapr s bylinkovo-citronovou krustou

Kapr s bylinkovo-citronovou krustou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kapr je u nás nejběžnější rybou, mnoho lidí mu ale nepřišlo na chuť. Přitom stačí dobrý recept a kapr chutná skvěle. Ochutnejte kapří filety zapečené ve voňavé bylinkové…

poslirecept

45 min

Cibulačka se žampiony

Cibulačka se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibulačka je velmi oblíbenou polévkou a dá se připravit na mnoho způsobů. Základem je opravdu dobře usmažená cibule karamelové barvy. Podle tohoto receptu připravíte…

poslirecept

30 min

Králičí hřbet s nádivkou

Králičí hřbet s nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí hřbet s houbovou nádivkou můžete podávat jako slavnostní pokrm. Vypadá úžasně a také tak chutná. Nelekejte se náročnější přípravy, protože výsledek stojí opravdu…

Handour

105 min

Pomazánka s paprikovým salámem

Pomazánka s paprikovým salámem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pomazánka s paprikovým salámem v sobě ukrývá mnoho ingrediencí, které máme obvykle všichni doma a které z ní dělají opravdovu výživnou lahůdku. Určitě ji vyzkoušejte, je…

Handour

15 min

Plněné zapečené ciabatty

Plněné zapečené ciabatty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte si během chvilky výbornou svačinu nebo lehkou večeři. Základem je klasický italský chléb ciabatta, který naplníte pestrou směsí, ve které nechybí ani olivy.…

davidstaufcik

25 min

Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Neotřelé spojení ryby a čočky si vychutnáme v tomto výborném salátu. Díky použití sterilované čočky je příprava poměrně rychlá. Do čočkového salátu přidáme kořenovou…

poslirecept

45 min

Fazolová polévka s jáhlami

Fazolová polévka s jáhlami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Polévky z luštěnin jsou velmi vydatné a v chladných dnech i příjemně zahřejí. Do této polévky navíc kromě fazolí přidáme i jáhly, které ji pěkně zahustí, a smetanu pro…

alena-s

60 min

Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobrou a zajímavou polévku se svěží chutí ředkviček připravíme během chvíle. Díky bílému vínu a muškátovému květu je velmi lahodná. Podáváme ji ozdobenou plátky…

poslirecept

20 min

Zelní šneci z remosky

Zelní šneci z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šneci z kynutého těsta, naplnění směsí z restovaného kysaného zelí a paprikového salámu, budou skvělým pohoštěním pro posezení s přáteli nebo na oslavě. Křupavé šneky…

Handour

70 min

Pečené tyčinky k vínu nebo pivu

Pečené tyčinky k vínu nebo pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jak zužitkovat starší pečivo a ještě si výborně pochunat? Připravte křupavé pečené tyčinky ze starých rohlíků či toustového chleba. Se směsí z rozpuštěného másla, sekané…

Handour

35 min

Uzený vývar s pražským svítkem

Uzený vývar s pražským svítkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uzený vývar s pražským svítkem je tradiční česká polévka, která spojuje bohatou chuť uzeného masa s jemností pečeného svítku. Výsledkem je sytý a aromatický vývar…

maris

90 min

Bylinková majonéza

Bylinková majonéza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bylinková majonéza je odlehčená zakysanou smetanou a ovoněná koprem a nasekanou petrželovou natí. Nechte vzniklou omáčku odležet v lednici, aby se všechny chutě mohly…

01sandy01

10 min

Žebrácké karbanátky

Žebrácké karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žebrácké karbanátky připravíme tak, že do nich kromě mletého masa přidáme i strouhané brambory. Karbanátky tak vyjdou levněji, na dobré chuti jim to ale neubírá. Na…

alena-s

30 min

Bramboračka skleněnka

Bramboračka skleněnka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snad jednou z nejvíc oblíbených českých polévek je bramboračka, jejíž chuť utváří nejen brambory, ale i houby a kořenová zelenina. Talíř syté polévky vám svojí vůní…

Gregusa

50 min

Velikonoční nádivka - hlavička

Velikonoční nádivka - hlavička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po ukončení velikonočního půstu. Proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu…

Jirkafil

75 min

1 82 83 84 85 86 143

Naposledy jste si prohlédli