Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Miniroštěnky v zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2009 13:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 034 kJ / 725 kcal
Bílkoviny108,11 g
Tuky16,49 g
Vláknina1,12 g
Cholesterol200 mg
Sodík2 038 mg
Sůl4,70 g
Sacharidy35,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás patří tato krmě k našim VIP a dělala jsem ho mnohokrát. Jde to i z vepřového, a pořád je to mocinky dobré.

Zdroj: Recepty pro mlsné jazýčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivana79

28. 1. 2009 13:02

Jani,výborné :-))

Bibinka

20. 1. 2009 16:27

Marti a špagetko, to jste mi udělali radost, že do toho půjdete:-):yes:a já Vám můžu slíbit, že toho výběru receptu nebudete litovat. Nezdá se to, ale je to faktická mňamka. Pak povězte, jaký to mělo úspěch.
A Marti, v papiňáku by to jistě šlo, tam se šťáva nevypaří a dáš tam holt všechno najednou, ale to masíko si nejprve opeč jo.:-p

spagetka

20. 1. 2009 16:00

taky vyzkouším - Marti, v tlakáči by to určitě šlo, jen si pohlídat čas a nemusíš hlídat podlejvání;-)

Marta

20. 1. 2009 14:26

jo, teď čtu, že se to podlejvá malinko, takže spíš na pánev, láká mě to, ukládám do oblíbených :yes:

Marta

20. 1. 2009 14:25

vypadá to moc dobře :-p a s tou rýží jako příloha teda zajímavá kombinace :-)):-)). Bibi, jak moc se to podlejvá, šlo by to ukuchtit v papiňáku?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso zelí recept segedínský guláš v tlakáči zelí v tlakáči hovězí maso, zelí hovězí zelí pružina na zelí hovězí maso v tlakáči hovězí maso se zelím hovězí maso k zelí karbanátky z hovězího masa recept hovězí maso recepty zeli hovězí maso zelí hovězí maso v papináku zelí hovězí

Suroviny: maso, zelí hlávkové, solamyl, zázvor, česnek, omáčka sojová, olej olivový, petrželka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Miniroštěnky v zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Qn