Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Miniroštěnky v zelí

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2009 13:28

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 962 kJ / 708 kcal
Bílkoviny108,09 g
Tuky16,13 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,75 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás patří tato krmě k našim VIP a dělala jsem ho mnohokrát. Jde to i z vepřového, a pořád je to mocinky dobré.

Zdroj: Recepty pro mlsné jazýčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

28. 1. 2009 13:02

Jani,výborné :-))

Bibinka Bibinka

20. 1. 2009 16:27

Marti a špagetko, to jste mi udělali radost, že do toho půjdete:-):yes:a já Vám můžu slíbit, že toho výběru receptu nebudete litovat. Nezdá se to, ale je to faktická mňamka. Pak povězte, jaký to mělo úspěch.
A Marti, v papiňáku by to jistě šlo, tam se šťáva nevypaří a dáš tam holt všechno najednou, ale to masíko si nejprve opeč jo.:-p

spagetka spagetka

20. 1. 2009 16:00

taky vyzkouším - Marti, v tlakáči by to určitě šlo, jen si pohlídat čas a nemusíš hlídat podlejvání;-)

Marta Marta

20. 1. 2009 14:26

jo, teď čtu, že se to podlejvá malinko, takže spíš na pánev, láká mě to, ukládám do oblíbených :yes:

Marta Marta

20. 1. 2009 14:25

vypadá to moc dobře :-p a s tou rýží jako příloha teda zajímavá kombinace :-)):-)). Bibi, jak moc se to podlejvá, šlo by to ukuchtit v papiňáku?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso zelí recept segedínský guláš v tlakáči zelí v tlakáči hovězí maso, zelí hovězí zelí pružina na zelí hovězí maso v tlakáči hovězí maso se zelím hovězí maso k zelí karbanátky z hovězího masa recept hovězí maso recepty zeli hovězí maso zelí hovězí maso v papináku zelí hovězí

Suroviny: maso, zelí hlávkové, solamyl, zázvor, česnek, omáčka sojová, olej olivový, petrželka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Miniroštěnky v zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Qn