Kuřecí steak a salát s portobellem
Recept ještě nebyl hodnocenZačneme bramborami: nakrájíme je na hrubší plátky, osolíme vodu, přidáme kmín a uvaříme je do poloměkka. Portobello nakrájíme na širší plátky, rozpálíme pánev, dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Začneme bramborami: nakrájíme je na hrubší plátky, osolíme vodu, přidáme kmín a uvaříme je do poloměkka. Portobello nakrájíme na širší plátky, rozpálíme pánev, dáme…
Žampionům vyjmeme nožičky, pokud jsou příliš mělké, trochu vydlabeme dužinu. Vnitřky osolíme a vytřeme olejem ze sušených rajčat. V misce smícháme tvaroh s vejcem a s…
Vinnou klobásu vymáčkeme ze střívka a promícháme s lístky tymiánu. Přiravenou směsí naplníme očistěné hlavičky Portobella. Narovnáme je do zapékací ´misky, pokropíme…
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů nebo je dáme upéct společně s naplněnými…
V pánvičce rozehřejte lžíci oleje a lžíci rostlinného másla. Přidejte na plátky nakrájené houby a asi 3 minuty opékejte. Sejměte z ohně ještě předtím, než houby pustí…
Portobella očistíme, vydloubneme nožky a ty nakrájíme nadrobno. Z mangoldu odstraníme tuhé košťály a listy nasekáme na malé kousky, jarní cibulky nakrájíme na kolečka.…
Prvně jsem si smíchala vodu s mlékem a cukrem a nadrolila do ní droždí a nechala vzejít kvásek. V míse jsem smíchala mouky a sůl, rozklepla 1 vajíčko, přilila kvásek,…
Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, vše dochutíme česnekem, pepřem,…
Jako první jsem připravila avokádový krém. Oloupané avokádo jsem rozmačkala vidličkou, osolila, opepřila a ochutila citronovou šťávou.V hlubším hrnci jsem nechala dojít…
Na trošce oleje osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, na kterou následně přidáme na nudličky nebo kostky pokrájené maso, opepřené a mírně osolené, dle vlasního výběru,…
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů nebo je dáme upéct společně s naplněnými…
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které dáme upéct společně s naplněnými klobouky, případně použijeme do polévky...Špenátový protlak (rozmražený) necháme na…
Vepřové kotlety nakrájíme na 2 cm silné plátky. Do každé kotlety uděláme tenkým nožem kapsu (otvor neděláme větší než 1,5 cm) kterou vytřeme česnekovou pastou a vložíme…
Na rozehřátou pánev dáme olej a kousek másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme špenát, česnek, smetanu a chvíli povaříme. Dochutíme pepřem. Portobellu…
Nakrájenou cibuli osmažíme na částečně vyškvařené slanině (nebo na rozpáleném másle), okmínujeme, přidáme nakrájené houby a dusíme asi 30 minut. Při dušení podléváme…
Na másle si osmahneme na kolečka pokrájenou cibuli, pórek, nastrouhaný česnek, po chvíli přidáme pokrájený mangold, orestujeme, zalijeme vodou a přidáme brambory.…
Vykostěný plátek masa osolíme, opepříme, posypeme harissou. Potřeme hořčicí, dáme plátek šunky, pórek, tvarůžek, papriku, portobello. Pečlivě zabalíme a stáhneme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami