Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn sušený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ratatouille s bylinkami

Ratatouille s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ratatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí jednoduchostí a bohatou chutí. Pokrm je plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety a…

mraketka

55 min

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji. Pak stehýnka vyjmeme, do výpeku dáme nakrájenou slaninu, česnek, cibuli, vše…

RubyRom

40 min

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Parmice pečené na másle a rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou…

Platýzové filety na rozmarýnu

Platýzové filety na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Platýze si nařežeme na filety, omyjeme je, vysušíme, opepříme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou-necháme čtvrt hodiny odpočinout. Pak dáme rozmarýn s petrželkou a…

Bibinka

30 min

Karotkové "rösti"

Karotkové "rösti"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mrkev nastrouháme nahrubo nebo použijeme škrabku. V pekáčku smícháme s cibulí nakrájenou na kolečka, olejem a kořením. Pečeme na cca 200 stupňů asi 20 minut. Ke konci…

Makrela s bylinkami

Makrela s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy dáme nejprve všechny tekuté přísady a pořádně rozmícháme, přidáme česnek a bylinky. Ryby dáme na plech, pořádně je potřeme směsí, nacpeme i do bříška a necháme v…

Dobrůtka z jednoho pekáčku

Dobrůtka z jednoho pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory si uvaříme klidně den předem a studené nakrájíme s cibulí a česnekem na kolečka, brokolici na kousky a zelí na proužky. Vymažeme si pekáček a vyložíme ho…

Bibinka

60 min

Bylinkový amur

Bylinkový amur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.V hmoždíři rozdrtíme…

Jaromira18

40 min

Bylinkovo-česnekové kuře

Bylinkovo-česnekové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vlahého másla dáme oba česneky, uzenou papriku, bylinky a řádně promícháme. Maso omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Do pekáče dáme celá stroužky česneku, cibuli…

Krkovička ala Lenka

Krkovička ala Lenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovičku nakrájíme na asi 1,5-2 cm silné kostky, tlusté neodkrajujeme. Maso osolíme, opepříme, okmínujeme a samozřejmě dáme rozmarýn. Ve wok pánvi na oleji zesklovatíme…

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli