Bylinková panenka

Suroviny 4+

1 ks (600 g) vepřové panenky
1 PL sladké papriky
1 PL sušeného rozmarýnu
1 PL sušeného tymiánu
2 PL olivového oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme, zbavíme blan, jemně osolíme. Z koření a oleje připravíme marinádu, do které panenku přes noc naložíme.

  2. Naloženou panenku pak nakrájíme na cca 2 cm silné plátky a zprudka z obou stran osmažíme tak, aby vnitřek zůstal stále trochu do červena. Maso dáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme ještě 5 minut "dojít". Podávala jsem s bramborovou kaší a fazolkami.

Komentáře k receptu Bylinková panenka

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :yes::yes:<3 až po vložení receptu jsem si všimla, že jsou tu další dvě panenky - super, určitě by mi chutnaly :-K

    Odpovědět