Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na červeném víně s žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

6. 7. 2021 16:05

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nutriční hodnoty

Energie7 368 kJ / 1 761 kcal
Bílkoviny117,14 g
Tuky102,65 g
Vláknina22,52 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,14 g
Sůl5,50 g
Sacharidy59,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka jarní, česnek, víno červené, protlak, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sůl, pepř, tymián sušený, rozmarýn sušený, koření kari, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřová játra na červeném víně s žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJM5