Těstoviny se sýrovou omáčkou.
Recept ještě nebyl hodnocenTato omáčka nás vždy zachrání, když opravdu nevíme, co k obědu či večeři. Suroviny mámě většinou ve spíži a příloha jako těstoviny to vždy jistí. A navíc máme jistotu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tato omáčka nás vždy zachrání, když opravdu nevíme, co k obědu či večeři. Suroviny mámě většinou ve spíži a příloha jako těstoviny to vždy jistí. A navíc máme jistotu,…
Hledáte recept na linecké, které bude chutnat jako z cukrárny? Máme ho tu pro vás. Připravte si obdobu lineckého těsta, které je díky přidanému škrobu měkké, křehké a…
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Jakákoliv příloha s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a jemnou smetanovou omáčkou jsou rychlou variantou pro letní oběd či večeři. Pokud nemáte po ruce čerstvé lesní…
Tento pokrm, připravovaný na sladko-slaný způsob, spojuje jemnost lilku s karamelizovanou cibulí, rajčaty, česnekem a voňavým kořením. Výsledkem je výrazná a…
Klasikou v české kuchyni jsou plněné papriky mletým masem. Vyzkoušejte je připravit trošku netradičně a to naplnit je nejen mletým masem, ale také zeleninou a klobásou.…
Likérové špičky jsou stálicí v našich cukrárnách. Příprava se zdá být složitá, ale není tomu tak. Při troše zručnosti si likérové špičky snadno vyrobíte i doma. Pokud…
Mini zákusky Pavlova jsou dokonalou kombinací křehkého sněhového korpusu, nadýchaného šlehačkového krému a čerstvého ovoce. Tento elegantní dezert, inspirovaný baletní…
Lahodná a zdravější varianta klasického segedínského guláše, která potěší všechny milovníky rostlinné kuchyně! Segedín z hlívy ústřičné a zakysané smetany nabízí bohatou…
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Vejce a cukr ušleháme do pěny a během šlehání přidáme horkou vodu. Šleháme do zhoustnutí.Přidáme kokos, mouku s kypřicím práškem a kakaem a…
Jemné piškotové těsto je tradičním základem pro lahodné moučníky. V tomto receptu jej protřeme pikantní marmeládou z ostružin a krémem z tvarohu. Povrch řezů pak doplní…
Kuře nakrájíme na kousky a dáme osmahnout aby maso zatáhlo. Potom přidáme na kostičky nakrájený ananas, posolíme, opepříme a podlejeme trochou vody, dusíme do měkka…
Jablkový ocot so sójovou omáčkou privedieme k varu. Vsypeme zázvor a opäť necháme zovrieť. Vo vode rozmiešame škrob a vlejeme do vriacej zmesi. Privedieme tesne pod…
Do velkej misy dame korenie piatich voni a skrob, vlozime kuracie kocky a dobre ich obalime v tejto zmesi. V predhriatom woku rozpalime 2 lyzice oleja, vlozime kusky…
Maso nakrájíme na kousky, přidáme koření a škrob, důkladně promícháme a necháme v chladu odležet alespoň 0,5 hodiny.Rozpálíme velkou nepřilnavou pánev. Nepoužíváme žádný…
Začneme omáčkou. Do kastrolku dáme 200 ml vody, přidáme omáčky, Srirachu, med, prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor (1 lžičku). Promícháme a přivedeme k varu, přidáme…
Žloutky, vodu a cukr vyšleháme, přidáme vše ostatní, nakonec sníh z bílků. Pečeme při 170°C asi 18 minut. Upečený vychladlý korpus potřeme marmeládou, na ni natřeme…
Očištěné žaludky rozkrojíme na dvě části. Když chceme mít jídlo efektní, do masité části uděláme několik zářezů, jakousi mřížku.Pórek nakrájíme na kolečka a krátce…
Noky: Rýži se solí doléváme v misce vodou a mícháme do konzistence řídkého pudinku. Zakryjeme fólií, vložíme do vodní lázně a vaříme cca půl hodiny. Po uvaření…
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli a papriky, pórek a mrkev. K masu přidáme koření : kari, pepř, sůl, trochu maggi a lžíci sojové omáčky, lžíci…
Ingredience na těsto smícháme všechny naráz v míse. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu. Pečeme 20 min při 200 C. Připravíme si polevu. V…
Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli nadrobno.V papiňáku na rozehřátém tuku do sklovita orestujeme cibuli, přidáme na větší kostky nakrájené maso a necháme 3 minuty za…