Ořechové řezy s vanilkovým a čokoládovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenZ uvedených surovin na krém uvaříme hustý pudink a zakrytý přitisknutou fólií necháme vychladnout, Zapneme troubu na 180 °C a plech o velikosti 23x32 cm vyložíme pečicím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z uvedených surovin na krém uvaříme hustý pudink a zakrytý přitisknutou fólií necháme vychladnout, Zapneme troubu na 180 °C a plech o velikosti 23x32 cm vyložíme pečicím…
Pokrmy s kuřecím masem jsou velmi oblíbené, jelikož příprava masa je jednoduchá a rychlá. V tomto receptu najdete kuřecí prsa s lahodnou smetanovou omáčkou s parmezánem,…
Brambory očistíme, oškrábeme, omyjeme a nakrájené uvaříme doměkka.Horké rozšťoucháme se lžící sádla dohladka nebo propasírujeme do mísy. Přidáme solamyl, polovinu…
Těsto: Z prosáté mouky, másla nakrájeného na kousky, cukru, vejce a soli vypracujeme těsto. S těstem pracujeme rychle, aby se máslo příliš nerozehřálo. Hotové těsto…
Na nudle odvážíme mouku do misky a trochu odebereme na podsypání při válení. Do mouky v misce rozklepneme vejce a vidličkou promícháme.Postupně přiléváme vodu a stále…
Kouzlo domácí zmrzliny je v tom, že ji můžete připravit z čehokoliv, co máte rádi. Jestli jste milovníci čokolády, je tato zmrzlina pro vás ta pravá. Pro více čokoládové…
Nejdříve připravíme omáčku smícháním všech ingrediencí a odložíme ji do chladu.Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a okořeníme. Můžeme použít i jiné koření, které máme…
Plánujete oslavu? Dejte hostům ochutnat tyto krásné červené dortíčky potřené marmeládou, zdobené pudinkovým krémem, šlehačkou a drobenkou z korpusu. Na obarvení korpusu…
Očistěte houby a nakrájejte je na menší kusy. V hrnci rozpusťte máslo a krátce na něm houby orestujte spolu s kmínem.Vše zalijte vývarem a přidejte oloupané brambory…
Moučník doslova nabitý ovocem se hodí pro každé pohodové letní posezení. Osvěží, příjemně zasytí a navíc překvapí mozaikovou náplní, která na řezu vyhlíží vesele i…
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáváme vodu po lžících.Po vyšlehání do husté pěny přimícháme lehce mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nalijeme na plech s pečicím papírem a…
I zdánlivě obyčejné jídlo jako jsou špagety můžou nabídnout skvělý chuťový zážitek. Dýně a zázvor dodají krémovým špagetám příjemný podzimní nádech. Posypané parmezánem…
Chystáte narozeninovou oslavu nebo letní posezení na zahradě s přáteli? Tento nepečený tvarohový dezert přelitý malinovou omáčkou v horkých letních dnech výborně osvěží…
Jemná vepřová panenka obalená v netradičním, chuťově zajímavém těstíčku ze smetany a bílého vína rozhodně stojí za vyzkoušení. Ve fritovacím hrnci je připravená během…
Dezert z piškotů a pudinkového krému poklademe hroznovým vínem, potřeme kakaovou polevou a po ztuhnutí podáváme ozdobený šlehačkou a ovocem. Dezert zaujme krásným…
Tento recept je na dort pro opravdové milovníky kávových moučníků. Kávou provoněný nadýchaný korpus je promazán lahodným krémem z tvarohu a smetany. Pro ostřejší chuť…
Roláda lehounká jako dech! Nadýchané těsto s lehounkou šlehačkou vás pohladí v každém soustu. Dokonalého efektu docílíte, když se těsto propeče, ale zároveň ještě pruží…
O uvaření kuřecích stehen se v tomto receptu postará tlakový hrnec. A mezitím, co se stehna vaří, my připravíme skvělou smetanovo-celerovou omáčku s trochou štiplavého…
Šlehačkové těsto můžete použít jak naslano, tak i na sladko, jako v případě tohoto receptu. Na vykrojená kolečka položíme náplň z tvarohu a kokosu a zakryjeme ji druhou…
Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu…
Tato svěží roláda se hodí jako předkrm nebo drobné pohoštění pro hosty. Tvoří ji vrstvy šunky a sýra, které pomažeme pěnou z křenového pomazánkového másla a smetany.…
Tato domácí salámová pomazánka je chutná a jednoduchá, může být rychlou volbou pro svačinu nebo snídani. Pokud hledáte způsob, jak využít zbytky salámu, tento recept je…
Nadýchanou piškotovou roládu naplníme krémem ze šlehačky, zakysané smetany a borůvkami. Na povrchu roládu ozdobíme kakaovým krémem. Sladký jemný krém a nakyslé borůvky…
Lehké řezy skládající se z vláčného kakaového korpusu, jablečné náplně provoněné skořicí a badyánem, se smetanovým vanilkovým krémem na vrchu, vás zajisté okouzlí svou…