Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Recept ještě nebyl hodnocenPlněné masové kapsy jsou zpravidla svátečním pokrmem. Dovnitř plátku masa zabalíme lístky čerstvého špenátu, kousek sýru a plátek šunky. Z výpeku, který nám vznikne po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plněné masové kapsy jsou zpravidla svátečním pokrmem. Dovnitř plátku masa zabalíme lístky čerstvého špenátu, kousek sýru a plátek šunky. Z výpeku, který nám vznikne po…
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky…
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým…
Příjemně štiplavou pomazánku z pórku zužitkujete nejen na chlebíčky, ale také ke svačině. Smetanová pomazánka, decentně vonící po česneku, však nejlépe chutná na…
Těstoviny s mandlovou smetanou, slaninou a špenátem, mají zajímavou chuť díky pastě z medvědího česneku. Velice chutný oběd je snadný na přípravu a tak se do jeho…
Pokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…
Jednoduché malinové řezy s krémem jsou lahodným dezertem právě pro vás. Tato dokonalá kombinace křehkého piškotového těsta, svěžího ovocného jemného krému a kopečku…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale zpravidla se odmění skvělou chutí. Plátky hovězí kýty nejprve orestujeme a poté je dusíme v omáčce z vývaru a vína,…
Vděčným rychlým obědem jsou těstoviny, ke kterým v období čerstvých hřibů, můžete připravit skvělou smetanovou omáčku, která je nejen vegetariánská, ale i bezlaktózová.…
Plněné trubičky jsou vítaným pohoštěním na svatbách i oslavách. Tentokrát je připravíme trochu jinak. Naplníme je citronovým krémem z tvarohu a smetany a po upečení…
Tento dort bude ozdobou každé letní oslavy. Kakaový korpus potřeme dvěma druhy lahodného krému z mascarpone - jeden ochutíme mandlovým extraktem, druhý malinovým…
Tento dort bude ozdobou každé letní oslavy. Kakaový korpus potřeme dvěma druhy lahodného krému z mascarpone - jeden ochutíme mandlovým extraktem, druhý malinovým…
Tento pěkný a osvěžující dezert je jako stvořený pro letní dny. Najdeme v něm maliny, piškoty, pudink ochucený vaječným koňakem a šlehačku. Poháry podáváme ozdobené…
Toto jídlo díky pestrým barvám zaujme na první pohled. Cuketu, rajčata a anglickou slaninu posypeme sýrem a ke konci pečení zalijeme smetanovou zálivkou. Pokrm můžeme…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…
Můžete si vybrat, co vás na talíři osloví více. Zda - li to budou plněné kuřecí prsní plátky ochucené chilli a kari, nebo výborná a jemná zeleninová kaše. Každopádně…
Oblíbeným obědem z jednoho pekáčku jsou bez debat francouzské brambory. Plátky syrových brambor proložené sýrem, restovanou směsí s anglickou slaninou a zalité smetanou,…
V tomto lahodném koláči si vychutnáme sladké a šťavnaté blumy zasypané voňavou skořicovou drobenkou s křupavými mandlemi. Mimo sezónu blum můžeme použít i jahody. Jistě…
Inspirací na chutné a syté obědy není nikdy dost. Vepřové kotlety na houbách s cherry rajčátky a slaninou, jsou krásně šťavnaté a plné chuti. Smetanová omáčka krásně…
Letní dny jsou zpravidla plné pokrmů z plodin, které nám rostou na záhonu. Tři takové suroviny můžeme zpracovat do tohoto bezmasého pekáčku. Brambory, cuketu a dýni…
Obliba krémových polévek stoupá, mají mnoho výhod. Jsou rychle hotové, stačí pár základních surovin, které máte většinou doma, zvládnou ji i začátečníci , zasytí a…
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky a z bílků vyšleháme hustý sníh. Ve vedlejší míse prošleháme žloutky s oběma cukry.V mikrovlnce nebo klasicky v kastrolu na vařiči…