Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Solamyl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slepované  cukroví

Slepované cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Slepované cukroví je klasika, která nikdy nezklame. Jemné, křehké, spojené sladkou marmeládou či krémem vytvářejí neodolatelnou kombinaci chutí. Ať už si vyberete…

Hella

55 min

Roztocká bašta

Roztocká bašta

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kousky, cibuli na obloučky a papriku na proužky. Vložíme do tlakáče bez tuku a mícháme. Maso se zeleninou si samo pustí šťávu.Pak přidáme obě omáčky,…

Vánoční perníčky s vůní koření

Vánoční perníčky s vůní koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se chutě správně rozvinuly.…

MiskaM

30 min

Rybí polévka s kurkumou

Rybí polévka s kurkumou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete ozvláštnit rybí vývar? Nebojte se experimentovat! Zkuste třeba variantu s kurkumou. Má významné benefity pro trávení, přidá zajímavou chuť i barvu a umožní vám…

Handour

80 min

Plněné ledvinky

Plněné ledvinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ledvinky mnoho z nás připravuje klasickým způsobem na cibulce s troškou kmínu. Ale proč neudělat z ledvinek něco netradičního, což závitky zajisté jsou. Jako příhoha se…

Bibinka

80 min

Suprové rychlé kokosky

Suprové rychlé kokosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud se chystáte péct kokosky, tento recept je superrychlý a kokosky jsou moc dobré. Na přípravu stačí jen pár ingrediencí a jedno odpoledne. Tyhle kokosky nemusíte…

martinahayek

50 min

Arašídové cukroví

Arašídové cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na vánočním stole nesmí jistě chybět talíř s cukrovím. Pokud hledáte ještě nějaké to zajímavé, které všechny chuťově potěší, jste tu správně. Jemné linecké těsto doplní…

Veruncicka

50 min

Tmavé strojkové cukroví

Tmavé strojkové cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte ke svému masovému mlýnku nástavec na cukroví, není nic jednoduššího, než vypracovat těsto, a to následně protlačit strojkem. Získáte efektní tvary, které jsou…

Foxinka

40 min

Broskvové cannelloni

Broskvové cannelloni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uvaříme pudink podle návodu a do téměř vychladlého zamícháme 1 vejce.Mandle opražíme na suché pánvi.V kastrůlku svaříme sirup nebo med s vodou, citrónovou šťávou,…

jahoda

80 min

Polévka s houbovými knedlíčky

Polévka s houbovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby vydusíme, asi jako na smaženici a necháme vychladnout. Houby, rohlíky, slaninu a kuřecí maso umeleme.Přidáme vajíčko, Solamyl a koření dle chuti. Vlhkými dlaněmi…

rozmarynaH

70 min

Filé kuličky

Filé kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masové kuličky v rajčatové omáčce jsou oblíbená klasika, kterou podáváme obvykle s těstovinami. Tyto kuličky můžeme netradičně připravit z rybího filé, ke kterému…

poslirecept

60 min

Treska na kampotském a zeleném pepři

Treska na kampotském a zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…

Roláda (nejen) pro Mikuláše

Roláda (nejen) pro Mikuláše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Roláda připravená pro slavnostní příležitost má mnoho výhod. Dá se připravit dopředu, může se plnit podle vlastní úvahy a dostupnosti surovin. V neposlední řadě se dobře…

rebeka

37 min

Kapr liu

Kapr liu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve musíme připravit rybí maso: půlku kapra stáhneme z kůže a vykostíme - odřízneme opatrně od páteře a velkých kostí. Za všech odřezků včetně kůže připravíme silný…

Kapr liu

Kapr liu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve musíme připravit rybí maso: půlku kapra stáhneme z kůže a vykostíme - odřízneme opatrně od páteře a velkých kostí. Za všech odřezků včetně kůže připravíme silný…

Roláda z mladého špenátu

Roláda z mladého špenátu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

První teplé jarní dny jsou zde a společně s nimi se krásně zelenat příroda. K jaru neodmyslitelně patří čerstvé suroviny, mezi nimi i mladý špenát, ze kterého můžete…

poslirecept

40 min

1 67 68 69 70 71

Naposledy jste si prohlédli