Těstoviny s pórkovou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenVděčný a rychlý oběd, na kterém si příjemně pochutnáte a dobře zasytí, budou těstoviny s kuřecím masem a pórkovou směsí. Tento pokrm není nijak složitý na přípravu, bez…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vděčný a rychlý oběd, na kterém si příjemně pochutnáte a dobře zasytí, budou těstoviny s kuřecím masem a pórkovou směsí. Tento pokrm není nijak složitý na přípravu, bez…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
První teplé jarní dny jsou zde a společně s nimi se krásně zelenat příroda. K jaru neodmyslitelně patří čerstvé suroviny, mezi nimi i mladý špenát, ze kterého můžete…
Maso osolíme, opepříme, posypeme solamylem a důkladně prohněteme.Rozdělíme na čtyři díly a z každého vytvoříme na prkénku pokrytém potravinářskou fólií plátek. Potřeme…
Candát je považován za jednu z nejkvalitnějších a nejchutnějších ryb. I zapřísáhlí milovníci mořských ryb musí před jeho kvalitou smeknout. Rychlou a jednoduchou úpravu…
Piškotový beránek je tradiční součástí velikonoční tabule. Pokud však hledáte trochu jiné chutě, máme pro vás tip. Máslové těsto na tohoto beránka je doplněno křupavými…
Roláda připravená pro slavnostní příležitost má mnoho výhod. Dá se připravit dopředu, může se plnit podle vlastní úvahy a dostupnosti surovin. V neposlední řadě se dobře…
Křupavé bramboráky máme rádi skoro všichni jako přílohu k masu a omáčce nebo jen tak samostatně. Vyzkoušejte je v této vylepšené verzi s bulgurem a medvědím česnekem.…
Kuřecí játra na zázvoru nabízí lehce netradiční, ale výraznou a lahodnou chuť. Pokud máte málo času a chcete si opravdu pochutnat, určitě pokrm vyzkoušejte. Servírujte s…
Očištěné maso, bílou část cibulky a žampiony nakrájíme.Rozehřejeme hlubokou pánev, dáme do ní olej, přidáme maso, orestujeme ho a necháme zatáhnout ze všech stran.…
Stehna osolíme a posypeme kari kořením.Pekáček vymažeme máslem, na dno dáme nakrájenou cibuli nadrobno, česnek na plátky a na něj uložíme baby mrkvičku s kuřecími stehny…
Očištěné maso nakrájíme na kostky větší než na guláš. Dáme předehřát troubu na 170 °C.Rozpálíme velkou hlubokou pánev se sádlem a dáme osmahnout nahrubo nasekanou cibuli…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Vyzkoušejte letní obměnu oblíbených skořicových šneků. Jahodové šneky z nadýchaného těsta s vanilkovým krémem a čerstvými jahodami jsou sladkou odměnou pro každou…
Třešňové bábovičky, známé také jako muffiny, jsou ideálním letním moučníkem, který můžete připravit jak na dětskou oslavu, tak i pro nečekanou návštěvu. Jejich příprava…
Krůtí maso je označováno jako dietní, je téměř bez tuku a plné vitamínů. Vyzkoušejte dušená krůtí stehna, okořeněná čerstvými bylinkami a česnekem, dušená spolu s…
Kuličky z mletého masa plněné šťavnatými rajčátky potěší jako oběd celou vaši rodinu. Podávané s voňavou bylinkovou polentou tvoří skvělý a vyvážený pokrm, který si…
Drůbeží nudličky s cuketou jsou skvělým řešením pro rychlý a vyvážený oběd. Kombinace jemného masa a lehce křupavé zeleniny potěší každého, kdo má rád jednoduchá, ale…
Lehké tvarohové knedlíčky s borůvkovým žahourem chutnají jako léto u babičky. Jemné těsto a sladkokyselé borůvky vás přenesou zpět na slunnou zahradu plnou pohody a vůně…
Tento recept je snadný na přípravu, působí však dojmem jídla, vhodného i pro slavnostní příležitost. Šťavnatá kuřecí prsa jsou marinovaná a poté podávaná v lahodné…
Kromě klasických marinovaných plátků masa můžeme grilovat i tuto výtečnou kuřecí kapsu. Náplň připravíme z uzeného masa, housek a petrželky. Kapsy grilujeme v alobalu…