Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 686 kJ /
403 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy65,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Provensálské hovězí plátky

Provensálské hovězí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na cibuli dušené plátky hovězího masa ve šťávě z rajčat a sterilovaných žampionů voní provensálským kořením. Můžeme je podávat třeba s rýží, těstovinami nebo bagetou a…

mirca75

90 min

Paštika z kuřecích jater Videorecept

Paštika z kuřecích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným…

maris

50 min

Luxusní zapečené brambory

Luxusní zapečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvařené brambory zbavíme slupky, pokrájíme na kostičky a vložíme do velké mísy. Přidáme pokrájenou šunku, nastrouhanou Goudu, petrželku a lístky tymiánu.V jiné misce…

MAKE-FOOD

45 min

Pečené brambory se zeleninou

Pečené brambory se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lehký zeleninový oběd nebo večeře z jednoho pekáčku, na kterém si pochutnají všichni milovníci čerstvé sezonní zeleniny. Můžeme ho podávat jako samostatný chod nebo bude…

maris

40 min

Zapečené cukety s rajčaty

Zapečené cukety s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento jednoduchý recept spojuje jemnou chuť cuket se sladkými rajčaty, zemitými bramborami a aromatickými bylinkami. Přidání sýra a koření dodává pokrmu chuť a výživnost…

tejaja

40 min

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Roastbeef Videorecept

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte…

senky

90 min

Pečené žampiony

Pečené žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborná a rychlá příloha z jednoho pekáčku, to jsou pečené žampiony s cibulí a česnekem, kterými oslovíte nejednoho milovníka hub. Budou se skvěle vyjímat na rautovém…

cathleen

35 min

Pečené ratatouille

Pečené ratatouille

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tradiční francouzský zeleninový pokrm, který proslavil zejména stejnojmenný film, pochází z okolí města Nice. Řeč je samozřejmě o zeleninovém ratatouille, které vás…

hosta

75 min

Fazolky na česneku a tymiánu

Fazolky na česneku a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, jen propláchlé a okapané na cedníku.Na…

Kuřecí BBQ křidélka

Kuřecí BBQ křidélka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí BBQ křidélka s dipem ze zakysané smetany a jogurtu se skvěle hodí pro různé oslavy a setkání s vašimi blízkými. Křidélka namarinujete den předem a pak už jen…

poslirecept

50 min

1 2 3 19

Naposledy jste si prohlédli