Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rybí filé na italský způsob

Rybí filé na italský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Přidáme rajčatové…

Žampionový guláš

Žampionový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehce pikantní žampionový gulášek vás svou chutí překvapí natolik, že vám v něm maso jistě chybět nebude. Uvařte si jej s knedlíkem či těstovinami. Milovníci hub si…

maris

40 min

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…

Jurgen.k

60 min

Demi Glace

Demi Glace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Demi Glace je silný vývar, který vaši kuchyni pozvedne na úplně novou úroveň. Silná, masová chuť propůjčí každému pokrmu punc dokonalosti. Vývar je potřeba dlouho…

Mirusha

420 min

Brusinková grilovací omáčka

Brusinková grilovací omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sladko-slané kombinace jsou u grilování velmi oblíbené a vyhledávané. Existuje celá řada sladkých marinád či grilovacích omáček, a mezi ně patří i tato brusinková.…

Danca

70 min

Koláč s malinami a tymiánem

Koláč s malinami a tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Z uvedených surovin vypracujeme těsto které bude hladké a pevné, pracujeme rychle, protože při delším hnětení těsto gumovatí. Vytvarujeme kouli, kterou zabalíme do…

Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk…

znamenivah

240 min

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Lenivé podzimní kuře

Lenivé podzimní kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Naprosto dokonalé lenivé kuře je kombinací kuřete na stojánku a kuřete s přílohou z jednoho pekáčku. Peče se v bábovkové formě i s přílohou z brambor, cibule a dýně…

Lenunka

80 min

Fazolky na česneku a tymiánu

Fazolky na česneku a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, jen propláchlé a okapané na cedníku.Na…

1 2 3 4 5 19

Naposledy jste si prohlédli