Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pstruh na paprice

Pstruh na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pstruha umyjeme, odrežeme plutvy, chvost a hlavu. Múku zmiešame s mletou paprikou a pstruha v tejto zmesi obalíme. Zvnútra ho osolíme a vložíme 1 vetvičku tymiánu. Na…

tejaja

30 min

Králík pečený s uzeným masem

Králík pečený s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Na každý kousek dáme větvičku tymiánu, na roládky špalíček uzeného a spíchneme špejlí, nohy obalíme slaninou. Zbytek uzeného…

Špagety s penízovkami

Špagety s penízovkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi ji vyškvaříme. Přidáme houby a chvilku je restujeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme kousek másla. Necháme…

Hlíva s kapustou a klobásou

Hlíva s kapustou a klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu i kapustu očistíme a nakrájíme na proužky. V hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, vložíme houby a kapustu, jemně pokrájený česnek a krátce orestujeme. Mírně vše…

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Těstoviny po italsku - light

Těstoviny po italsku - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těstoviny uvaříme klasickým způsobem tzv. na skus. Do pekáčku dáme omytá cherry rajčátka (vcelku), rajčata nakrájená na čtvrtky, papriku na kostičky, cibulku, česnek…

1 13 14 15 16 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více