Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hlíva s kapustou a klobásou

Hlíva s kapustou a klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu i kapustu očistíme a nakrájíme na proužky. V hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, vložíme houby a kapustu, jemně pokrájený česnek a krátce orestujeme. Mírně vše…

Špagety s penízovkami

Špagety s penízovkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi ji vyškvaříme. Přidáme houby a chvilku je restujeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme kousek másla. Necháme…

Krůtí prsa piri piri

Krůtí prsa piri piri

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v marinádě.Necháme přes noc uležet v ledničce.Opečeme na grilovací pánvi nebo na grilu.

RubyRom

40 min

Těstoviny po italsku - light

Těstoviny po italsku - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těstoviny uvaříme klasickým způsobem tzv. na skus. Do pekáčku dáme omytá cherry rajčátka (vcelku), rajčata nakrájená na čtvrtky, papriku na kostičky, cibulku, česnek…

Studená česnečka

Studená česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na lžíci oleje osmahněte nadrobno nakrájenou šalotku, jakmile zesklovatí, přidejte oloupané a podélně rozpůlené stroužky česneku. Velmi pomalu duste - stroužky by měly…

Jemné řízky bez práce

Jemné řízky bez práce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky mäsa naložíme do pripravenej marinády a prikryté potravinárskou fóliou dáme na noc do chladničky. Po odležaní vyberieme také množstvo mäsa, aké práve chceme…

1 13 14 15 16 17 19

Naposledy jste si prohlédli