Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

DIA-Saláty z rybího filé

DIA-Saláty z rybího filé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Salát z rybího filé - jako humrový: Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny…

Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a papírovou utěrkou osušíme.Mírně naklepeme, posypeme kořením na steaky, které lehce rukou vklepeme.Z vína, sojové…

Bahula

35 min

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filátka pangasia pokapeme z obou stran citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet. Filé osušíme, osolíme, poklademe listy libečku, plátky parmské šunky, vytvoříme…

Halászlé podle Kajmana

Halászlé podle Kajmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Odřezky, rybí hlavy, bílou rybu povaříme v osolené vodě společně s bobkovým listem, kuličkami pepře a nového koření. Vývar přecedíme a dáme bokem vychladnout. Maso…

Štika na másle z Nantes

Štika na másle z Nantes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Napřed připravíme cibulový základ pro máslovou omáčku: V rendlíku povaříme ve 4 PL vína drobně krájenou šalotku. Vaříme na mírném ohni tak dlouho, až se kapalina vyvaří…

Ovar s jablkovým křenem

Ovar s jablkovým křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ovar představuje jednu z mála zabijačkových pochoutek, které si našly cestu i do běžné kuchyně, protože maso na něj je běžně dostupné. Ovarové koleno je prostě klasika,…

toprecepty.cz

60 min

Kulajda podle Radka Davida

Kulajda podle Radka Davida

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky…

VencaUplotny

60 min

Kachní roláda s hruškami

Kachní roláda s hruškami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Aromatické kachní maso výborně ladí se sladkou chutí ovoce. Osvědčenou klasikou je kombinace s hruškami. K dokonalosti ji v tomto receptu přivedeme přidáním kešu ořechů…

poslirecept

100 min

Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Osvěžující salát s příjemnou chutí a zajímavou zálivkou z vína a majonézy. V salátu se dobře doplňují sladká jablka a hrušky s nakládanou řepou, křupavým řapíkatým…

poslirecept

10 min

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné a šťavnaté bažantí maso je opravdová pochoutka. Aby nebylo suché, prošpikujeme ho slaninou a poté dusíme v bílém víně. Omáčku dochutíme kompotovanými jeřabinami,…

poslirecept

180 min

1 17 18 19 20 21 49

Naposledy jste si prohlédli