Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bedly na víně

Bedly na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hlavičky bedel sloupneme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je narovnáme na zapékací misky vymazané máslem. Osolíme je a opepříme (nešetříme). Nožičky bedel a…

Červené řepové rizoto

Červené řepové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do trouby předehřáté na 180° C dáme na plechu upéct omyté řepy zabalené do alobalu . Trvá to asi 50-60 min podle velikosti řepy. Po půlhodině pečení připravíme rizoto.Na…

Bažantí prsíčka po pařížsku

Bažantí prsíčka po pařížsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Prsíčka zbavíme kostí, nakrájíme na plátky, jemně naklepeme a osolíme. Pak ušleháme těstíčko. Bažantí filátka namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji do červena. Příloha…

Krůtí stehno s hříbky a koriandrem

Krůtí stehno s hříbky a koriandrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krůtí maso, čerstvé voňavé hříbky a výrazný koriandr tvoří výborné jídlo, které si jistě oblíbíte. Omáčce dodává chuť bílé víno a trochu tymiánu a vše spojí a zjemní…

poslirecept

80 min

Ovar s jablkovým křenem

Ovar s jablkovým křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ovar představuje jednu z mála zabijačkových pochoutek, které si našly cestu i do běžné kuchyně, protože maso na něj je běžně dostupné. Ovarové koleno je prostě klasika,…

toprecepty.cz

60 min

Švýcarské rybí filé

Švýcarské rybí filé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je…

past1978

35 min

Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…

poslirecept

140 min

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné a šťavnaté bažantí maso je opravdová pochoutka. Aby nebylo suché, prošpikujeme ho slaninou a poté dusíme v bílém víně. Omáčku dochutíme kompotovanými jeřabinami,…

poslirecept

180 min

Kapr se zeleninou

Kapr se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smažený kapr je česká klasika, která si našla cestu i na vánoční stoly. Je ale i spoustu jiných zajímavých způsobů jak kapra připravit. Jedním z nich je toto lahodné a…

poslirecept

40 min

1 17 18 19 20 21 50

Naposledy jste si prohlédli