Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka s italským rizotem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2015 16:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 044 kJ / 1 206 kcal
Bílkoviny100,37 g
Tuky70,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,30 g
Sacharidy10,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

3. 5. 2015 17:15

Pokud mohu poradit - máslo přidávám k rýži až nakonec, "uhladí" celý pokrm. Základ je šalotka na oleji, pak rýže, pak víno, nechat zcela odpařit, tím předá to nejlepší ze sebe. Pak teprve postupně horký vývar. Pro začátečníky by asi bylo dobré uvést, kolik té rýže a na kolik porcí ;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s panenky panenka recept rizoto z panenky rizoto z panenky, parmazánové rizoto a panenka recept rizoto s panenkyrecept panenka s risotem rizoto panenka kolik dní naložená panenka příprava mořské plody s rizotem

Suroviny: panenka vepřová, rýže, rajče sušené v oleji, víno bílé, vývar kuřecí, parmazán, sůl, pepř, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Panenka s italským rizotem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o0EB