Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lahůdkový amur na zelenině

Lahůdkový amur na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…

zizala

60 min

Mečoun na grilu

Mečoun na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mečoun je známý svým pevným masem a jemnou chutí, která se při grilování dokonale rozvine. Mečoun na grilu je nejen rychlý a jednoduchý na přípravu, ale také zdravý a…

amalia

16 min

Ryba pečená s bylinkami

Ryba pečená s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hledáte jednoduchý způsob, jak připravit rybu? Důležité je jemnou chuť ryby jen zvýraznit, ale nepřebít ji příliš výrazným kořením. Stačí použít čerstvé voňavé bylinky a…

past1978

30 min

Broskev Melba

Broskev Melba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…

zizala

20 min

Broskev Melba

Broskev Melba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…

zizala

20 min

Šípková omáčka gratte cul

Šípková omáčka gratte cul

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šípková omáčka grate cull v jednodušší verzi skvěle doplní vaše zvěřinové menu. Krémová omáčka, jemně dochucená hřebíčkem, je díky smetaně sametově hebká. Skvěle chutná…

toprecepty

20 min

Kuře po vracovsku

Kuře po vracovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chcete-lí se blýsknout luxusním pokrmem před rodinou, zkuste kuře po vracovsku. Do křupava upečené kuře na vrstvě lahodné, se smetanou připravené zelenině, je radost na…

Colombo65

140 min

Vinné klobásy s fenyklem a polentou

Vinné klobásy s fenyklem a polentou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude…

maris

45 min

Škvarkové pagáče trochu jinak

Škvarkové pagáče trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Škvarkové pagáče jsou křehké a voňavé slané pečivo, které je tradiční pochoutkou slovenské a maďarské kuchyně. Jemné vrstvy těsta proložené křupavými škvarky dokonale…

magdalenka

45 min

Jehněčí z jednoho hrnce

Jehněčí z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí plec je vydatné a syté jídlo, které potěší všechny milovníky pomalu dušeného masa. Vše se připravuje v jednom hrnci – šťavnatá jehněčí plec, brambory nasáklé…

Veruncicka

120 min

Ryba s omáčkou z medvědího česneku

Ryba s omáčkou z medvědího česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…

tejaja

40 min

Rybí filet s mandlemi

Rybí filet s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte tento rychlý recept na rybí filé s mandlemi. Ochucené filety se podlévají bílým vínem, což jim velmi přidá na chuti. Jako příloha se…

alena-s

30 min

Ředkvičkové rizoto

Ředkvičkové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto…

Simply Food

45 min

Kompoty pro rychlou spotřebu

Kompoty pro rychlou spotřebu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brusinkový kompot s jablky: Cukr svaříme s vodou a kořením. Po svaření koření odstraníme. Do svařeného roztoku vsypeme přebrané, oprané a okapané brusinky a necháme…

1 28 29 30 31 32 49

Naposledy jste si prohlédli