Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí na švestkách

Jehněčí na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Slavnostní a výjimečně chutný pokrm je jemné jehněčí maso marinované v medu a ovocné šťávě, pečené dozlatova a podávané s voňavou švestkovou omáčkou, kořeněnou skořicí a…

tejaja

60 min

Nadívaný bažant

Nadívaný bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Dostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…

lenka-m

150 min

Roládky na špejli

Roládky na špejli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí prsa i panenku rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme opepříme a posypeme tymiánem. Pláty masa položíme na sebe a srolujeme, nakrájíme na plátky a každý plátek…

Kaťák z kuřecích stehen

Kaťák z kuřecích stehen

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozpuštěném špeku zprudka orestujeme maso pokrájené na nudličky a přidáme na jemno nakrájenou cibulku, kterou necháme zesklovatět.Přidáme kapii, hořčici, kečup,…

krkovicka.x

25 min

Ananasové kroužky se skořicí

Ananasové kroužky se skořicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ananas okrájíme a nakrájíme na plátky 8-10mm. Tuhou vnitřní část vykrojíme. Z hladké mouky, vejce, vína, pudingu a soli uděláme těstíčko. Ananasové kroužky osušíme…

Bůček ve fazolích

Bůček ve fazolích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bůček dobře osolíme a opepříme a s naříznutou kůží a maličko podlitý vodou dáme na necelou hodinu péct. Pak z pekáčku odebereme většinu tuku, přidáme fazolky i s…

Krůtí stehno na zelenině v PH

Krůtí stehno na zelenině v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehno osolíme, vložíme do Pomalého hrnce, obložíme pokrájenou zeleninou a slaninou, přidáme koření, zakápneme olejem z rajčat a podlijeme vínem a vývarem. Zapneme na…

Salát cibulář

Salát cibulář

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Všechny cibule oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. V uzavíratelné sklenici smícháme s vínem a olejem, osolíme, opepříme a necháme rozležet do druhého dne. Do…

Alsaský šugrut

Alsaský šugrut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Toto jídlo je třeba vařit v nerezovém hrnci se silným vrstveným dnem nebo silném hliníkovém s nepřilnavou vrstvou. Původně toto jídlo Alsasanky vařily v litinovém hrnci…

Rizoto s červenou řepou

Rizoto s červenou řepou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu so zázvorom, pridáme na malé kocky nakrájanú cviklu a 10 minút podusíme. Potom zalejeme vývarom a vínom, vmiešame ryžu a dusíme do…

Marinovaný steak ze žraloka

Marinovaný steak ze žraloka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejprve připravíme marinádu smícháním všech ingrediencí. Rybí maso omyjeme, osušíme a naložíme přes noc do marinády. Z vína, vejce, mouky a soli připravíme těstíčko, do…

Italské rizoto

Italské rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na 80 g másla a olivovém oleji necháme zesklovatět cibulku.Do zesklovatělé cibulky hodíme rýži, kterou opražíme. Chrstneme do rýže víno.Když se víno vyvaří, přidáme…

Emmu Z

30 min

Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Nakrájíme na jemno cibulku, kterou osmažíme na másle, mezi tím povaříme mrkvičku a čabajku, do cibulky přidáme pokrájená rajčata jak klasická, tak sušená, kukuřici,…

Telecí na smetane

Telecí na smetane

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

telacie pokrajam na rezanceky, cesnak naplatkujem a cibulu nakrajam ma kocky. Na tuku podusim cibulu a cesnak...pridam telacie a zo vsetkych stran opeciem. Osolim a…

1 28 29 30 31 32 50

Naposledy jste si prohlédli