Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajská polévka sváteční

Rajská polévka sváteční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechny ingredience s vyjímkou protlaku, cukru, vína, jíšky a nudlí dám vařit do studené vody. Ideální je volné vaření - tažení a odebírání pěny, trvá déle, ale výsledek…

taddy1

60 min

Kuřecí stehýnka Teriaky

Kuřecí stehýnka Teriaky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Recept na dokonalé a rychlé jídlo, pro milovníky asijské kuchyně. Leskle zářivá Teriyaki omáčka je sladko-slaný zvýrazňovač chuti. V kombinaci s grilovaným nebo pečeným…

HankaPu

40 min

Houbový salát podle mne pro M.

Houbový salát podle mne pro M.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houbaření je v našich končinách považováno za národní sport. Máte-li štěstí na bohatou úrodu, můžete si z nasbíraných úlovků připravit tento skvělý salát. Kousky hub…

magdalenka

25 min

Candát s kedlubnami

Candát s kedlubnami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…

Ryba po milánsku

Ryba po milánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…

alena-s

30 min

Cuketové rizoto

Cuketové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Léto je obdobím sklizně cuket. Spousta z nás hledá inspiraci co z této zeleniny připravit, neboť úroda je vždy opravdu velká. Vsaďte na krémové rizoto na italský způsob,…

Podravka

40 min

Rillettes z vepřového masa

Rillettes z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předem připravíme dobře umyté sklenice a víčka. Troubu zapneme na 160 °C spodek/vršek s roštem uprostřed.Očištěné maso nakrájíme na menší kostky, promícháme v pekáči se…

Marie Svarcova

260 min

Zadělávané bedly

Zadělávané bedly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bedly jsou oblíbené houby, které často připravujeme jako řízek. Tentokrát je připravíme zadělávané v chutné kombinaci s vínem a smetanou. K bedlám podáváme opečenou…

lucieblahova

25 min

Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné rizoto s jemnou a sladkou chutí dýně podáváme s opečenými plátky žampionů, strouhaným parmazánem a lístky salátu. Toto voňavé podzimní jídlo potěší pěknou barvou…

poslirecept

40 min

Lovecká polévka

Lovecká polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zajímavá a vydatná polévka, která by jistě chuťově potěšila a zasytila nejednoho lovce. Tato na přípravu snadná polévka obsahuje anglickou slaninu, různé druhy zeleniny,…

alena-s

60 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Výborné kokosky bez naležení

Výborné kokosky bez naležení

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do těchto kokosek se můžete pustit hned po upečení, hrozí tedy riziko, že na Štědrý den nezbude ani jedna. Nevěšte hlavu, i kdyby se to stalo, další várku stihnete upéct…

Roxana

65 min

Králičí řízky s hruškovým pyré

Králičí řízky s hruškovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemná králičí stehna jsou ideální na přípravu křupavých řízků. Výraznější chuť jim dodává marináda, do které je naložíme přes noc. K smaženým řízkům podáváme vařené…

past1978

60 min

1 26 27 28 29 30 50