Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží voňavá směs se žampiony

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 283 kJ /
546 kcal
Bílkoviny8,26 g
Tuky39,42 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy19,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné maso nakrájíme na malé kostky, dáme do misky, přidáme prolisovaný česnek, koření, zakápneme olejem a promícháme. Necháme stranou. Krok 2: Slaninu nakrájíme na malé kostičky, žampiony na čtvrtky, bílou část cibulky najemno. Krok 3: Rozpálíme hlubší pánev, přidáme olej a maso ze všech stran orestujeme, přidáme žampiony a cibulku a ještě cca 3 minuty restujeme. Krok 4: Zaprášíme maličko moukou nebo škrobem, osolíme a podlijeme vínem nebo studeným vývarem a povaříme. Krok 5: Směs voní po uzeném špeku, víně a koření
Podáváme s těstovinami nebo noky a posypeme zelenou natí.

Zveřejněno 24. 10. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží voňavá směs se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nn84

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží voňavá směs se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nn84

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řízky kuřecí, slanina uzená, olej, česnek, cibulka jarní, mouka hladká, koření tandoori masalo, žampióny, víno bílé, sůl, pepř mletý, cibulka zelená

Přidat fotografie receptu