Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Víno červené

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Boloňské špagety Videorecept

Boloňské špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Známou boloňskou omáčku připravíme tentokrát se špagetami. Základem omáčky je cibule, mrkev, celer a hlavně rajčata, nesmí chybět mleté hovězí maso. Uvařené špagety na…

LucyAsh

120 min

Pikantní švestkové chutney

Pikantní švestkové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…

danielle72

40 min

Boloňská omáčka Videorecept

Boloňská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Boloňská omáčka, kterou můžete znát také jako ragú alla bolognese, je výborné zimní jídlo. Výrazná chuť pomalu dušeného masa ve spojení s čerstvými těstovinami vás…

aadulka

120 min

Kančí guláš Videorecept

Kančí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí…

Jitka B

80 min

Guláš ze srnčí kýty Videorecept

Guláš ze srnčí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…

Gabina_I

130 min

Hovězí Stroganov se žampiony

Hovězí Stroganov se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…

RubyRom

50 min

Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Těstoviny s mletým masem jsou chutnou obměnou klasických boloňských špaget. Snadná masová směs na červeném víně s rajčaty a těstovinami je posypaná sýrem a zapečená v…

topi20

60 min

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Čertova omáčka s rýží

Čertova omáčka s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Blesková omáčka plná pikantních chutí. Místo masa je zde použita pouze uzenina, což není velká zátěž pro peněženku. Omáčce dodá pikantnost česnek, feferonka a ostrý…

Paprika

30 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Lotrinské těstoviny

Lotrinské těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso velmi často zapékáme se smetanou a různým kořením. Šetříme tím čas a navíc máme jistotu, že pokrm nebude vysušený, bude šťavnatý a velikost porce si nabere…

Fokuska

50 min

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek…

aaura

100 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Hovězí líčka na víně

Hovězí líčka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně…

cathleen

120 min

Roštěná  - ala Stroganov

Roštěná - ala Stroganov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí Stroganov, též Stroganoff, pochází z Ruska, odkud se rozšířil do celého světa. Pokrm doprovází mnoho legend a není tudíž jasné, která verze je ta pravá. Vždy by…

Ivace64

90 min

Panna cotta - italský dezert

Panna cotta - italský dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Panna cotta je výborný a oblíbený smetanový nepečený dezert. Smetanu s vanilkou a cukrem stačí přivést k varu a poté do ní rozmíchat želatinu. Malinová omáčka s červeným…

Thomassss

60 min

Jelení kýta na smetaně

Jelení kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…

Bahula

150 min

1 2 3 32

Naposledy jste si prohlédli