Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Víno červené

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Boloňské špagety Videorecept

Boloňské špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Známou boloňskou omáčku připravíme tentokrát se špagetami. Základem omáčky je cibule, mrkev, celer a hlavně rajčata, nesmí chybět mleté hovězí maso. Uvařené špagety na…

LucyAsh

120 min

Boloňská omáčka Videorecept

Boloňská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Boloňská omáčka, kterou můžete znát také jako ragú alla bolognese, je výborné zimní jídlo. Výrazná chuť pomalu dušeného masa ve spojení s čerstvými těstovinami vás…

aadulka

120 min

Kančí guláš Videorecept

Kančí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí…

Jitka B

80 min

Zapečené těstoviny s mletým masem

Zapečené těstoviny s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Těstoviny s mletým masem jsou chutnou obměnou klasických boloňských špaget. Snadná masová směs na červeném víně s rajčaty a těstovinami je posypaná sýrem a zapečená v…

topi20

60 min

Hovězí Stroganov se žampiony

Hovězí Stroganov se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…

RubyRom

50 min

Guláš ze srnčí kýty Videorecept

Guláš ze srnčí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…

Gabina_I

130 min

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Panna cotta - italský dezert

Panna cotta - italský dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Panna cotta je výborný a oblíbený smetanový nepečený dezert. Smetanu s vanilkou a cukrem stačí přivést k varu a poté do ní rozmíchat želatinu. Malinová omáčka s červeným…

Thomassss

60 min

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibulová marmeláda, známá jako cibuláda, se od ovocných zavařenin liší svou pikantní chutí. Ideální je jako příloha ke grilovanému masu. Zavařujeme ji do malých sklenek…

aaura

100 min

Lotrinské těstoviny

Lotrinské těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mleté maso velmi často zapékáme se smetanou a různým kořením. Šetříme tím čas a navíc máme jistotu, že pokrm nebude vysušený, bude šťavnatý a velikost porce si nabere…

Fokuska

50 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S podzimem přichází i sezona zvěřiny. Oblíbeným způsobem, jak ji podávat, je guláš, ve kterém chuť masa podpoříme divokým kořením a výraznou chuť zjemníme kořenovou…

poslirecept

180 min

1 2 3 32