Semifreda jen tak
Recept ještě nebyl hodnocenDortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…
Dortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…
Stracciatella je nejen oblíbenou příchutí zmrzliny. Smetanová chuť protkaná čokoládou, to je také bohatá vrstva krému na tomto dortu. S jemným kakaovým piškotem tvoří…
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Na tyto jahodové řezy nepotřebujeme čerstvé jahody, využijeme ty kompotované. Výsledné řezy vypadají opravdu lákavě. Vrstvu kakaového těsta potřeme jemným krémem z…
Nepečený dortík se sušenkovým základem, který voní po jahodách a kokosu. Bílá čokoláda ve spojení s kokosem je doslova neodolatelná a dává vzniknout luxusnímu dezertu,…
Tento moučník je ideální volbou, když máte chuť na něco sladkého, ale nechcete nic těžkého. Osvěžující dezert, který potěší nejen v létě, se skvěle hodí ke kávě i na…
Kokosový krém společně se smetanou ohřejeme a promícháme. Vmícháme podle návodu nabobtnalou želatinu (v tom případě do horkého základu) nebo prošleháme želatinový…
Smetanu přivedeme k varu přidáme vanilkový cukr, pomerančovou kůru a odstavíme z plotny. Želatinový ztužovač připravíme podle návodu na obalu a přidáme do smetany a…
Žloutky s cukrem ušleháme do pěny, přidáme mouku s práškam do pečiva, olej a drobně nasekaný pomeranč i se šťávou. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Plech vyložíme…
Do menšího hrnečku uvaříme rozpustnou kávu, kterou smícháme s rumem. Do dortové formy o průměru cca 24 cm rozložíme na dno piškoty, potřeme je mašlovačkou kávou s…
Cesto: 7 bielkov vyšľaháme do snehu s 7 PL cukru, pridáme žĺtka, preosiatu múku a kakao a kypriaci prášok. Zamiešame už iba ručne zľahka. Dáme piecť do formy priemer 24…
Mascarpone s kysanou smetanou, cukry a ztužovačem vyšleháme, odložíme do lednice.Uvaříme vanilkový pudink, za občasného promíchání necháme zchladnout a odložíme do…
Tyto drobné bochánky budou vítaným pohoštěním na letních oslavách. Připravíme je z odpalovaného těsta, které naplníme lahodným krémem z tvarohu, smetany a čerstvých…
Korpus: Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících…
Korpus: Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících…
Korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do husté pěny, do bílků dáme sůl a vyšleháme na hodně tuhý sníh. Pak postupně lehce smícháme žloutky, sníh a prosátou mouku, vylijeme…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a několikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a několikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Vyšleháme žloutky s cukrem, postupně vmícháme vyšlehané bílky a mouku s práškem do pečiva. Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 160…
cesto:žĺtky vymiešame s cukrom a troškou soli, postupne pridávame olej, múku a mlieko s práškom do pečiva a nakoniec pridáme tuhý sneh, pečieme vo vymastenej tortovej…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme rozpuštěné máslo, mouku, případně nastrouhanou čokoládu. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto dáme do dortové formy do…
Nachystáme si hlubokou misku, do které dáme potravinářskou fólii. Scedíme si jahody. Piškoty namáčíme v jahodové šťávě a vyskládáme jimi misku. Na piškoty dáme polovinu…
Formu na srnčí hřbet 30x12 cm si vyložíme mikrotenem nebo alobalem. Nad párou si zvlhčíme sušenky a vytvarujeme je do formy. Nevyjdou na konci úplně přesně, ale jdou…