Strakaté jahodové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenNa těsto si v míse jednoduše vše kromě kakaa pěkně smícháme. Do poloviny pak dáme zmiňované kakao. Na plech vystlaný pečícím papírem nebo pouze vymazaný a vysypaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na těsto si v míse jednoduše vše kromě kakaa pěkně smícháme. Do poloviny pak dáme zmiňované kakao. Na plech vystlaný pečícím papírem nebo pouze vymazaný a vysypaný…
Upečený korpus prokrojíme, dáme vrstvu bílého krému, vrstvu piškotů, banány, vrstvu kávového krému, přikryjeme vrchním dílem a necháme ztuhnout. Zdobíme dle fantazie…
Kakaový korpus potřeme lehkým krémem z jogurtu a rostlinné šlehačky. Krém dochutíme strouhanou čokoládou a sójovou tyčinkou Margot. Na závěr celý dort posypeme…
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Ve šlehači našleháme 4 bílky se špetkou soli. Až se utvoří sníh, přidáme cukr. Přešleháme a postupně přidáváme žloutky. Šleháme, až se utvoří bohatá pěna a potom po…
Ve šlehači našleháme 4 bílky se špetkou soli. Až se utvoří sníh, přidáme cukr. Přešleháme a postupně přidáváme žloutky. Šleháme, až se utvoří bohatá pěna a potom po…
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Mátová roláda je elegantní a osvěžující dezert, který potěší svou lehkostí a výraznou chutí máty. Tento lahodný dezert se skládá z nadýchaného piškotového těsta, jemně…
Celá vejce ušleháme s cukrem a olejem, smícháme s moukou, kakaem a kypřicím práškem. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme v předehřáté troubě. …
Nachystáme si hlubokou misku, do které dáme potravinářskou fólii. Scedíme si jahody. Piškoty namáčíme v jahodové šťávě a vyskládáme jimi misku. Na piškoty dáme polovinu…
Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva a solí, přidáme cukry, změklé máslo a vejce. Šlehačem vyšleháme na hladké těsto. Těsto vylijeme do vymazané a vysypané…
Na těsto smícháme všechny sypké suroviny, přidáme rozšlehaná vejce, olej a vodu a rozmícháme metličkou důkladně tak dlouho, až se všechny suroviny spojí. Těsto nalijeme…
Řezy zdobené motýlky z mandarinek jsou elegantní a svěží dezert, který okouzlí nejen chutí, ale i vzhledem. Jemný piškotový základ, sametově hladký krém z mascarpone a…
Máslové sušenky rozdrťte válečkem nebo mixérem a smíchejte s rozpuštěným máslem. Sušenky pak vtlačte na dno dortové formy o průměru 20cm. Želatinový ztužovač vyšlehejte…
Těsto: Do mísy vsypeme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr, kakao, vejce, mléko a olej. Těsto důkladně promícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný (velký)…
Těsto: Nejprve si ušleháme vejce s cukrem a pak postupně zašleháme ostatní ingredience. Pečeme tak na 160 stupňů 30 minut. Necháme vychladnout. Náplň: ochutíme si…
Dezert, jehož příprava je velice snadná, vás nadchne a nikdy neomrzí. Řeč je o panna cottě, ze svařené smetany a želatiny, jejíž jemnou chuť perfektně doplní omáčka z…
Ušleháme bílky s cukrem, do sněhu zamícháme žloutky, olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 180°C. Mandarinky…
Heru rozpustíme, odstavíme a vmícháme cukr. Až směs vychladne (nemusí být úplně studená, stačí teplá) vmícháme celá vejce. Pak přimícháme mouku smíchanou s práškem do…
Sušenky rozdrtíme pomocí válečku. Drobky smícháme s rozpuštěným máslem a namačkáme na dno formy o průměru 20 cm (já měla 23 cm). Necháme 15 minut chladit.Do vodní lázně…
Zapneme troubu na 180 °C, s roštem uprostřed a plech vyložíme pečícím papírem. V míse nejprve promícháme všechny sypké suroviny, přidáme tekuté, dobře promícháme,…
Nejdříve si upečeme korpus. Dortovou formu o průměru 26 cm vyložíme pečícím papírem, stejně tak boky. Do ušlehaného sněhu z bílků postupně jemně vmícháme žloutky, cukr,…