Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
4 foto Hodnocení 23× Kdy je nejvyšší čas vyrazit na bezinky? Černé plody jsou výtečné i na koláčích
4 foto Hodnocení 50× Bezinky jsou plody černého bezu. Na koláčích připomínají borůvky a krásně voní
7 foto Sirup z květů černého bezu zvládnete připravit bez chemie. Citrony dodají svěžest a proti plísni pomůže jedna ingredience
Hodnocení 51× Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 137× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 152× Bezinky získávají krásnou tmavou barvu, proto je čas na ně vyrazit s košíkem. Poradíme, jak plody sbírat a odstopkovat
Hodnocení 43× Jak připravit bezinkový likér? Má krásnou barvu a příjemnou chuť, inspiraci a postup najdeme v oblíbených receptech
Hodnocení 27× Bezinky sklízíme koncem léta. Jejich zpracování je snadné, svou chutí a vzhledem připomínají borůvky
Hodnocení 53× Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience