Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Video Hodnocení 180× Jak udělat báječné plněné papriky? Ty nejlepší jsou pečené, a to skoro bez práce
18 foto Hodnocení 58× Kdy přidat protlak do guláše? Správné načasování je při vaření rozhodující
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
5 foto Hodnocení 24× 6 chyb při výrobě rajského protlaku: Nepozornost může způsobit jeho zhořknutí
6 foto Hodnocení 89× Jak ochutit rajčatový protlak? 5 nejlepších druhů koření a bylinek pro dokonalou chuť
Video Hodnocení 58× Jak uvařit rajčatový protlak? K přípravě postačí dokonale vyzrálá a voňavá rajčata
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
7 foto Hodnocení 29× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu
7 foto Hodnocení 235× 8 chyb při vaření rajské omáčky: Dbejte na správné dochucení a pozor na připálení
5 foto Hodnocení 20× Jak připravit rajskou polévku? Díky snadnému postupu bude za chvilku hotová
Levná rajská omáčka z protlaku: Je krásně jemná a lahodná, přitom stačí jen několik ingrediencí a použít pár triků na dochucení
5 foto Hodnocení 21× Jak uvařit zeleninové lečo? Z rajčat a paprik připravíme během chvilky lahodný pokrm
5 foto Hodnocení 223× Jak uvařit rajčatový protlak a zavařit ho do skleniček. Vyzkoušejte jednoduchý recept
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským