Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
20 foto Hodnocení 3× 7 receptů na řízky, které si zamilujete: Vychutnejte si je nejen v trojobalu
8 foto Hodnocení 13× Jak obalovat řízky? Máme pro vás praktické rady, jak připravit chutný trojobal
8 foto Hodnocení 61× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 9× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
5 foto Hodnocení 465× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé
12 foto Hodnocení 10× Jak využít kuřecí prsní řízky? Smažené, pečené i plněné, vždy jsou výtečné
8 foto Hodnocení 17× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
8 foto Hodnocení 3× Co se zbylými řízky z kapra? V druhém kole chutnají stejně jako v tom prvním
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit
12 foto Hodnocení 45× Nejoblíbenější recepty na řízky: Česká klasika, která k obědu nikdy neomrzí
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
11 foto Hodnocení 686× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? Známe tajemství dokonalých řízků
Jídelní rozmary slavných: Tenistka Serena Williamsová je „chegan“, veganka, která neodolá tomuhle kuřeti s česnekem