KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky
20 foto Hodnocení 4× Jak obalit řízek bez vejce? Poradíme, čím je nahradit ve chvíli, kdy dojdou
9 foto Hodnocení 2× Jak mít křupavé řízky? Známe několik triků na báječnou chuť, které nikdo neodolá
4 foto Hodnocení 44× Proč jsou řízky tvrdé? Důvodů může být hned několik a předejít jim je snadné
6 foto Hodnocení 14× Jak udělat řízky naruby? Poradíme začátečníkům se snadným postupem krok za krokem
Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
Video Hodnocení 1× Jak smažit cukety v trojobalu. Nechte řezy vypotit a vychutnejte si řízky s česnekem
9 foto Hodnocení 3× Proč se odlupuje strouhanka z řízků? Poradíme snadné triky, jak tomu zabránit
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna
9 foto Hodnocení 3× Jak smažit řízky, aby byly měkké? Důležitý je výběr masa, jeho příprava i obalení
11 foto Hodnocení 307× Z jakého vepřového masa jsou nejlepší řízky? Poradíme, kterou část vybrat a proč
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
11 foto Hodnocení 42× Proč marinovat maso v jogurtu? Víme, jaké výhody přináší a pro jaké maso se hodí
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu