Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Kvíz KVÍZ: Vyznáte se v druzích smažených řízků? Otestujte si, zda víte, co dostanete na holštýnském a do kterého patří sýr
5 foto Hodnocení 6× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
20 foto Hodnocení 4× Jak obalit řízek bez vejce? Poradíme, čím je nahradit ve chvíli, kdy dojdou
9 foto Hodnocení 11× Jak mít křupavé řízky? Známe několik triků na báječnou chuť, které nikdo neodolá
4 foto Hodnocení 54× Proč jsou řízky tvrdé? Důvodů může být hned několik a předejít jim je snadné
6 foto Hodnocení 14× Jak udělat řízky naruby? Poradíme začátečníkům se snadným postupem krok za krokem
Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
Video Hodnocení 1× Jak smažit cukety v trojobalu. Nechte řezy vypotit a vychutnejte si řízky s česnekem
9 foto Hodnocení 4× Proč se odlupuje strouhanka z řízků? Poradíme snadné triky, jak tomu zabránit
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna
9 foto Hodnocení 3× Jak smažit řízky, aby byly měkké? Důležitý je výběr masa, jeho příprava i obalení
11 foto Hodnocení 308× Z jakého vepřového masa jsou nejlepší řízky? Poradíme, kterou část vybrat a proč
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady. Nadělujte slzy v očích pod stromečkem. Darujte chilli dárky!
6 foto Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto