Bramborový salát podle šéfkuchaře restaurace Brambory: Díky jednomu fíglu je dokonalý a nikdy nezřídne, radí profík
Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
16 foto Hodnocení 3× Závin nebo štrúdl: Jak se od sebe liší? Oblíbený moučník pečeme z různých těst
Vynikající štrúdl z pomazánkového másla: Jednoduchá příprava potěší stejně jako perfektní chuť, vůně a křupavé těsto
Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
7 foto Hodnocení 4× Jaké sladké náplně do listového těsta? Inspirace pro lahodné záviny i šátečky
Sedm nejlepších jablečných moučníků: Od tradičního závinu po moderní nepečený dort. Tyto snadné dezerty potěší každého
Využijte podzimní úrodu naplno: Jablka do štrúdlu a dalších sladkých jídel si snadno zavařte do zásoby
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Voňavý jablečný štrúdl snadno a rychle: Křehké jogurtové těsto se netrhá, podrží vláčnou náplň a zvládne ho i začátečník
7 foto Hodnocení 481× Jak zavařit jablka na štrúdl? Jednoduchá vychytávka pro rychlé pečení po celý rok
Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Jak si zavařit letní jablka na štrúdl: Díky snadnému postupu vydrží celou zimu a hodí se pak do mnoha moučníků
Video Hodnocení 42× Jak udělat tažený štrúdl? S těstem podle receptu našich babiček se krásně pracuje
8 foto Hodnocení 33× 7 nejlepších štrúdlů: Tažený, jogurtový, kynutý i tvarohový milujeme s letními jablky
9 foto Hodnocení 31× Chyby v přípravě štrúdlů a závinů: Správné množství náplně je neopomenutelné
6 foto Hodnocení 60× Jak udělat závin z jogurtového těsta? Je bleskurychle hotový a nesmírně lahodný
16 foto Hodnocení 1× Začátečníci někdy tápou, jak nachystat jablka do štrúdlu. Poradíme, jak postupovat
Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Švestkový koláč s mákem a křupavou drobenkou: Ostřejší chuť mu dodají mleté ořechy a z litého těsta je rychlý a jednoduchý