16 tipů na zavářky do polévek: Některé z nich můžeme vařit i podávat zvlášť
					
	
Polévkové zavářky jsou už podle svého názvu vložky do různých druhů polévek, masových i zeleninových, které se přidávají do vývaru už během vaření. Jejich úkolem je řídkou polévku zahustit a dochutit.
Zavářky se vaří přímo v polévce - některé z nich ale mají výjimku a mohou se připravovat zvlášť. Je to z toho důvodu, že se ze zavářky mohou uvolnit chuťově výrazné látky, které chuť jídla změní. Někdy je také vhodné podávat zavářku mimo polévku - aby si každý nabral tolik, kolik mu vyhovuje.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
 - Davídkova nudlová polévka
 - Jednoduchá krůtí polévka s noky ze „Šlajfu“
 - Drožďové knedlíčky - zavářka
 - Slepičí vývar s drobením
 - Polévka z králíka s čočkou
 - Hadrová polévka našich babiček
 - Bramborové knedlíčky do polévky
 - Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním
 - "Gulášovka" s kroupami
 - Morkové knedlíčky jemné - zavářka do polévky
 - Gulášová polévka z mletého masa
 - Polévka čtyřsurovinová (zelenina,droždí,ovesné vločky,houby)
 - Česneková polévka s uzeným masem a tarhoňou
 - Brokolicová polévka se sýrovými knedlíčky
 - Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
 
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
	
			
			
				
			
		
	
			
		
	
			
		
	
Komentáře