Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepičí vývar s drobením

Talíř slepičího vývaru krásně zahřeje a zasytí v pošmourných dnech a pomůže v boji s nachlazením. S pomocí tlakového hrnce netrvá příprava polévky tak dlouho a vy si tak brzy budete moct vychutnat silný vývar se zeleninou a drobením.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 60 min

100 min (40 min příprava + 60 min tepelná úprava)

29. 1. 2024 18:30

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 927 kJ / 700 kcal
Bílkoviny27,33 g
Tuky9,79 g
Vláknina19,84 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy117,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

30. 1. 2024 09:58

Marie Svarcova: to máš pravdu, občas se s obchodě sežene, ale já mám domácí. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 1. 2024 09:30

:-)<3:yes::yes: ze slepice je vývar skvělý ale dnes sehnat slepici je malý zázrak :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slepice, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, pepř, koření nové koření, bobkový list, libeček, voda, mrkev, petržel, celer, petrželka sušená, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Slepičí vývar s drobením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBPGX