Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 362 kJ / 565 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,71 g | 
| Tuky | 20,90 g | 
| Vláknina | 17,61 g | 
| Cholesterol | 1,50 g | 
| Sodík | 455 mg | 
| Sůl | 1,03 g | 
| Sacharidy | 32,11 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Moje poznámka
					
				
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jatrova ryze, 
						
						
							játrová rýže recept, 
						
						
							vývar s masovou rýží, 
						
						
							játrová rýže do polévky, 
						
						
							masová rýže do polévky, 
						
						
							cedník na játrovou rýži, 
						
						
							drubeží vývar s masovou rýží, 
						
						
							vývar s játrovou rýží, 
						
						
							drubezi vyvar s jatrovou ryzi, 
						
						
							cedník na játrovou rýži, 
						
						
							jatriva rxte, 
						
						
							jatrova ryze polevka, 
						
						
							masovy vyvar masovou s rýží, 
						
						
							zverinovy vyvar s jatrovou ryzi, 
						
						
							vepřový vývar s játrovou rýži, 
						
						
							maso s rýží, 
						
						
							hovězí s játrovou rýží, 
						
						
							co z vývarem z rýže, 
						
						
							vyvar s krutimi jatry, 
						
						
							polevka s jatrovou ryzi
						
					
						Suroviny:
						
							krky krůtí, 
						
						
							hlava králičí, 
						
						
							žebra králičí, 
						
						
							játra králičí, 
						
						
							ledvinky králičí, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							libeček, 
						
						
							celer, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							pórek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							játra drůbeží, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							pórek
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (12)