Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
Tuky | 122,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 7 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recept,
veprovy platek,
pikantní vepřové plátky,
maso na rumu,
vepřové na rumu,
maso s rumem,
vepřové plátky recepty,
vepřové maso na rumu,
vepřové plátky hermelín,
vepřové plátky rum,
pikantní plněné vepřové plátky,
pikantní vepřové,
vepřový na rumu,
vepřové maso v rumu,
vepřové plátky rum šlehačka,
hermelín vepřové maso,
vepřové maso plátky recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
vepřový plátek recept
Suroviny:
maso vepřové,
šlehačka,
rum,
omáčka sojová,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (9)
Opět krásně naservírovaný pokrm...
Pro Lemarti: díky vysokým teplotám jsou ředkve hořké a Tvůj dip je výborný nápad je zpracovat a nemuset vyhazovat. Už mám nadělanou celou misku zítra do práce. Díky za recept.