Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
Tuky | 122,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 37 minutami
Okurkový salát
JakubM před 40 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recept,
veprovy platek,
pikantní vepřové plátky,
maso na rumu,
vepřové na rumu,
maso s rumem,
vepřové plátky recepty,
vepřové maso na rumu,
vepřové plátky hermelín,
vepřové plátky rum,
pikantní plněné vepřové plátky,
pikantní vepřové,
vepřový na rumu,
vepřové maso v rumu,
vepřové plátky rum šlehačka,
hermelín vepřové maso,
vepřové maso plátky recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
vepřový plátek recept
Suroviny:
maso vepřové,
šlehačka,
rum,
omáčka sojová,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (9)
Opět krásně naservírovaný pokrm...
Pro Lemarti: díky vysokým teplotám jsou ředkve hořké a Tvůj dip je výborný nápad je zpracovat a nemuset vyhazovat. Už mám nadělanou celou misku zítra do práce. Díky za recept.