Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 726 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,09 g |
Tuky | 38,32 g |
Vláknina | 34,54 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 176,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgureto se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmB6
Moje poznámka
Bulgureto se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmB6
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 47 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí bulgureto,
kuřecí bulgureto recept,
bulguríto,
zeleninové bulgureto,
kuřecí bulgureto se zeleninou a sýrem,
burgurito,
bulguruto,
jamie oliver zampiony,
co jebulgurito,
jammie žampiony,
co je žampion,
žampiony recepty,
burgureto,
co je to žampion,
co je bulgurito,
jamie oliver plněné žampiony,
jami oliver,
jamie žampiony,
vepřové bulgureto,
bulgur se zampionama
Suroviny:
bulgur,
vývar zeleninový,
žampióny,
cibule červená,
sýr chedar,
máslo,
koriandr
Komentáře (9)