Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudle s koprovou omáčkou a brokolicí

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta Marta

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 483 kJ /
2 027 kcal
Bílkoviny97,91 g
Tuky67,71 g
Vláknina34,45 g
Cholesterol 894 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy239,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo. Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě nebo na páře do změknutí (nerozvaříme). Krok 2: Nudle uvaříme běžným způsobem, scedíme je a promícháme s máslem a uvařenou brokolicí. Krok 3: Na omáčku si připravíme z másla a mouky jíšku, zředíme jí vývarem, osolíme, opepříme, přidáme mléko se smetanou, povaříme, před koncem přisypeme nasekaný kopr, ještě krátce povaříme a dochutíme. Na talíř servírujeme nudle s brokolicí, které přelijeme omáčkou a ozdobíme nakrájenými vejci.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QM8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QM8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak tohle už jsem několikrát dělala. Musím říct, že tuhle zajímavou kombinaci jsem si oblíbila o hodně víc jak klasickou koprovku s knedlíkem nebo s bramborami. Dovolila jsem si přidat fotečku :-)
:yes:

Gabiku, díky:-8, vážím si toho;-)

Marto tvé recepty se mi moc líbí a už několik jsem si jich uložila na vyzkoušení.Díky:-) a tento je fakt pro mě a tak posílám B:yes::-K

Marto, právě se probírám tvými recepty (beru to abecedně a ukládám to, co mi uniklo...(už se tím bavím asi týden ;-)). Na tento musím reagovat, vypadá úžasně :-p - už se těším, až budu mít tu čest ho vyzkoušet.
Mimochodem, máš krásné fotografie a já si toho všimla až teď...:-K

Martí:-)to jo,tak tohle ano:-p.Těstoviny,smetanová omáčka,brokolice-mňam.Jen kopr tu já osobně nahradím bazalkou a třeba česnekem(kopr miluju,ale jen k bramborům nebo knedlíkům;-)).Ale jak říká Cathleen:-)-sto lidí,sto chutí;-).Nějak ti z toho dělám jiné jídlo:-O;-),tak už raději končím,ukládám a posílám boďku:-)

Tématické fráze:
testoviny s koprovou omackou, brokolice recept, jak uvařit brokolici, brokolice recepty, těstoviny v páře, nivová omáčka na těstoviny, recepty s brokolicí, nivova omacka s testovinami, kopr testoviny, testoviny kopr, s koprovou omáčkou, recept na nudle, jak uvařit květák, recepty z brokolice, koprovka recept, nudle v na páře, hodí se ke koprovce těstoviny, siroke nudle s brokolici a lososem, jak připravit těstoviny v páře, s koprovou omáčkou recept

Suroviny:
nudle široké, brokolice, vejce, vývar kuřecí, mléko, smetana, kopr, sůl, pepř bílý mletý, ocet, máslo, máslo, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu