Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,91 g |
Tuky | 67,71 g |
Vláknina | 34,45 g |
Cholesterol | 894 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 239,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle s koprovou omáčkou a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QM8
Moje poznámka
Nudle s koprovou omáčkou a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QM8
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 11 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s koprovou omackou,
brokolice recept,
jak uvařit brokolici,
brokolice recepty,
těstoviny v páře,
nivová omáčka na těstoviny,
recepty s brokolicí,
nivova omacka s testovinami,
kopr testoviny,
testoviny kopr,
s koprovou omáčkou,
recept na nudle,
jak uvařit květák,
recepty z brokolice,
koprovka recept,
nudle v na páře,
hodí se ke koprovce těstoviny,
siroke nudle s brokolici a lososem,
jak připravit těstoviny v páře,
s koprovou omáčkou recept
Suroviny:
nudle široké,
brokolice,
vejce,
vývar kuřecí,
mléko,
smetana,
kopr,
sůl,
pepř bílý mletý,
ocet,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (7)
Mimochodem, máš krásné fotografie a já si toho všimla až teď...