Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.
Krok 2: Necháme asi 2 dny uležet v lednici.
Krok 3: Před grilováním včas vyndáme maso z lednice, aby nebylo studené. Maso grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran.
Zveřejněno 7. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Moje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 33 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
veprove na rozni,
krkovice na rožni,
gyros na rožni,
maso na rozneni,
rožnění selete,
rožnění recepty,
maso na rozni,
recepty rožnění,
rozneni selat,
jidla na rozni,
příprava selete na rožnění,
příprava selete na rožnění,
pečená krkovice na rožni,
plátky krkovice na rožni,
recepty na rožnění,
pizza šumperk,
kanec recepty na rožni,
sele plátky na houbách,
rožnění krkovice,
vepřové na rožnění
Suroviny:
plec vepřová,
koření sele na rožni,
sůl,
olej
Komentáře (3)