Cannelloni plněné brokolicí v rajčatové omáčce

zizala Kuchařka: zizala

Doba přípravy: 30 munut + zapékání 35 minut 6 porcí Těstoviny 10 názorů

Suroviny

2 brokolice
1 krabička Cannelloni (silné duté trubky)
250 g Ricotty
Omáčka:
2-3 plechovky loupaných rajčat
1 velká cibule
4 stroužky česneku
olivový olej
sůl
pepř
1 Mozzarella
Parmezán
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brokolici uvaříme v páře. Částečně zchladlou rozmačkáme na kaši, smícháme s ricottou, osolíme a opepříme. Touto směsí naplníme syrové cannelloni.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájený oloupaný řapíkatý celer, rozmačkaný česnek, osolíme, opepříme a zalijeme rajčaty. Omáčky musí být dost. Chvíli podusíme.

  3. Na dno pekáčku nalijeme naběračku omáčky, naskládáme cannelloni, zalijeme zbytkem omáčky a pečeme v troubě při 200°C asi 20 minut, pak zasypeme povrch nastrouhanými sýry a dopečeme, aby vznikla křupavá krustička.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cannelloni plněné brokolicí v rajčatové omáčce

Tématické fráze: canelloni recepty brokolice rajčatová omáčka s brokolicí cannelloni s ricottou těstoviny plněn špenátem a rikotou těstoviny plněné brokolicí cannelloni s brokolicou rajčatová omáčka na cannelloni canelloni s brokolicí canelloni plnene brokolici canelloni canelony s rikotou těstoviny plněné brokolici recepty těstoviny s ricottou a rajčata cannelloni plněné brokolicí a sýrem plněné talianské těstoviny canelloni doba pečení cannelloni plněné ricottou caneloni s ricotou a brokolicí canelony s brokolicí recept caneloni plněné brokolicí

Zapomněl/a jsem heslo