Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 2,96 g |
Vláknina | 37,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Moje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 8 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 3 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 5 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 hodinami
Tématické fráze:
opečená mrkev,
mrkev recepty,
dušená mrkev s fazolkami,
karotka s fazolkami,
fazolky s mrkví,
baby karotka s fazolkami,
baby karotka s fazolkama,
baby mrkev fazole,
mrkev s fazolkou,
jak připravit fazolové lusky a baby karotku ke steaku,
dušená mrkev s fazolkou,
maso s fazolemi a mrkvi,
recept baby mrkev,
fazole recept,
recepty z mrkve,
baby mrkev s fazolkou recepty,
recept baby mrkev s vejcem,
baby karotka s fazolkou,
baby karotka s fazolkami jako příloha,
zdravé recepty mrkev
Suroviny:
mrkev,
lusky fazolové,
olej,
česnek,
sůl,
vegeta,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (37)
Mám radost z tvých fotek, protože autor receptu vždy nejlíp ví, jak by mělo výsledné jídlo vypadat; je sice příjemné přidávat fotky k nenafoceným pokrmům, ale člověk si nikdy není jistý, jestli to dopadlo tak, jak mělo...
+