Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 591 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 2,96 g |
Vláknina | 37,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Moje poznámka
Mrkev s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2W1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 42 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 16 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 40 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 48 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 hodinami
Tématické fráze:
opečená mrkev,
mrkev recepty,
dušená mrkev s fazolkami,
karotka s fazolkami,
fazolky s mrkví,
baby karotka s fazolkami,
baby karotka s fazolkama,
baby mrkev fazole,
mrkev s fazolkou,
jak připravit fazolové lusky a baby karotku ke steaku,
dušená mrkev s fazolkou,
maso s fazolemi a mrkvi,
recept baby mrkev,
fazole recept,
recepty z mrkve,
baby mrkev s fazolkou recepty,
recept baby mrkev s vejcem,
baby karotka s fazolkou,
baby karotka s fazolkami jako příloha,
zdravé recepty mrkev
Suroviny:
mrkev,
lusky fazolové,
olej,
česnek,
sůl,
vegeta,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (37)
Mám radost z tvých fotek, protože autor receptu vždy nejlíp ví, jak by mělo výsledné jídlo vypadat; je sice příjemné přidávat fotky k nenafoceným pokrmům, ale člověk si nikdy není jistý, jestli to dopadlo tak, jak mělo...
+